Otto

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 4/2014

14.5.2015
Otto sai kodin Viipurista.

4.4.2015
Ihana isopää Otto on täyttänyt vuoden - ja edelleen koditon! Otto rakastaa ihmisiä, joten missä viipyy tämän pojan oma koti?

Otto on joutunut ketjuun kiinni eikä se ole mukavaa koiralle. Poika yrittää kurottautua keinolle millä hyvänsä ohi kulkevien ihmisten luokse ja on suorastaan sydäntä särkevä näky. Isolle ja nuorelle koirapojalle on myös turhauttavaa seisoskella ketjun jatkona päivästä toiseen. Otto toivoisi vielä pääsevänsä kirmaamaan iloisena pitkin maita ja mantuja ja väsyneenä kömpimään omistajansa kainaloon.

16.9.2014
Oi Ottoa! Poika rakastaa suuresti ihmisiä ja pitää myös huolen siitä, ettei se jää kellekään epäselväksi. Iloinen Otto toivookin löytävänsä yhtä ihanan ja aurinkoisen ihmisen itselleen!

Tapasimme Oton ensimmäistä kertaa syyskuun puolivälissä Irinan tarhalla. Otto odottaa malttamattomana aitauksessaan ja on valmis pusuttelemaan vieraat ihmiset päästä varpaisiin heti ensitapaamisella jo. Poika heiluu ja keikkuu iloisena vieressä ja tuntuu suhtautuvan kaikkiin vieraisiin, niin miehiin kuin naisiinkin, avoimesti ja ystävällisesti. Kunhan on viettänyt hetken sen kanssa, rauhoittuu poika vähän ja katselee uteliaana tarhan tapahtumia verkkoaidan läpi.

Otto on juuri joutunut kodittomaksi. Tavallista on, että kesää mökeillänsä viettävät ihmiset ottavat luokseen suloisia pentuja. Syksyn alussa valitettavan moni nuori koira joutuu sitten kodittomaksi, kun kesämökeiltään palaavat ihmiset pakkaavat tavaransa ja muuttavat takaisin kaupunkiin. Koiralle on harvoin siinä kyydissä tilaa ja se hylätään kylmästi oman onnensa nojaan. Juuri näin kävi Otolle ja sen siskolle Lurulle, mutta onneksi joku korjasi yksinäiset nuoret talteen ja toimitti ne Irinan tarhalle.

Otto on nyt noin viiden kuukauden ikäinen, ja päätellen sen tämän hetkisestä koosta ja tassuista, ei se ole jäämässä ihan pieneksi. Uuden kodin onkin hyvä varautua opettamaan nuorelle ja innokkaalle Otolle käytöstapoja peruskoulutusta ja riittävää liikuntaa unohtamatta. Otosta tulee taatusti kulmien komistus, ja sen suurimpana toiveena olisikin päästä vielä suht nuorena pois tarhalta kotikoiran elämää opettelemaan. Jos Otto tuntuu juuri siltä omalta pojalta, odottaa se innokkaana jo yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Luru & Otto kävelyllä 25.1.2015

Viipurin koirat -

Viipurin koirat - Otto 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.