Jesse

Sukupuoli: uros
Koko: jäänee keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2012

6.8.2012
Jesse sai kodin Viipurista.

15.7.2012
Nuori miehen alku tapittaa kauniilla silmillään suoraan silmiin, kun haluaa taskustani namin. Jesse ei ole mikään jyrääjä, vaan kohteliaana poikana siirtyy vähän sivulle, jos muut rynnivät namille ensimmäisinä.

Tapasimme eilen tarhalla käydessämme pienen sydämen valtaajan! Jesse-poika oli tuotu tarhalle runsas viikko sitten. Pienessä miehessä ei kerta kaikkiaan näytä olevan mitään vikaa. Poika on kiltti, nöyrän oloinen, juosta viuhtaa muiden pentujen mukana iloisena eikä ymmärrä surra kohtaloaan, joka pahimmassa tapauksessa on kasvaa tarhalla aikuiseksi ja tulla muiden kiusaamaksi, purruksi, alistamaksi jne. Yksi huonoista kohtaloista voisi olla myös tulla adoptoiduksi naapurimaahan ja joskus vuoden päästä joutua kadulle uudelleen, kun ei luonnetta kodin tai pihan vartiointiin olisi ollutkaan.

Niin tai näin poika on nyt hakemassa omaa kotia, ja tekee sen tosi tarkoituksella!  Jesse on nyt noin 40cm korkuinen ja 3-4 kk:n ikäinen. Nuori miehen alku tapittaa kauniilla silmillään suoraan silmiin, kun haluaa taskustani namin. Jesse ei ole mikään jyrääjä, vaan kohteliaana poikana siirtyy vähän sivulle, jos muut rynnivät namille ensimmäisinä.

Jesse on valmis muuttamaan omaan kotiin. Tällaiselle pojalle, ja myös uudelle omistajalle, olisi niin suotuisaa saada koira kotiin kotikoiratreeneihin, ettei montaakaan hetkeä hukattaisi arvokkaasta yhteisestä ajasta, jonka voisi käyttää molemminpuoliseen tutustumiseen ja uuden elämän opetteluun!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.