Olgan Dasha

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 3/2013

30.6.2014
Dasha-parka on niin arka tyttö, että ei siitä ole tällä hetkellä kotikoiraksi. Dasha poistetaan kotia etsivistä.

23.3.2014
Suruksemme Dashasta on jäänyt hyvin arka tyttö. Mutta vielä emme anna periksi: kuka pystyisi antamaan ujolle Dashalle mahdollisuuden?

Dasha ei uskalla lähestyä meitä vieraita lainkaan. Arasti se juoksentelee aitauksen reunoja pitkin, kun me vieraat astumme sinne sisälle. Dasha on kuitenkin hyvin kiltti tyttö, joka ei tekisi pahaa kenellekään. Mutta sitä ei voi kieltää, ettei Dashan kanssa olisi iso työ edessä reipastumisen kanssa. Dashan Suomeen päässet sisarukset ovat kuitenkin ajan kanssa reipastuneet todella paljon, joten ei Dashakaan toivoton tyttö ole, kunhan se vain löytäisi ymmärtäväisen omistajan.

Dasha kaipaisi koirakaveria uudessa kodissaan, jotta sopeutuminen olisi vähän helpompaa. Dashan uuden omistajan tulee ehdottomasti olla pitkäjänteiseen totuttamistyöhön kykenevä, sillä selvää on, että Dasha ei tule rohkaistumaan yössä eikä kahdessa. Dashan Suomessa olevat sisarukset ovat kuitenkin osoittautuneet hyvähermoisiksi ja hienosti kehittyviksi koiriksi, joten samaa mahdollisuutta toivomme vielä myös Dashalle.

6.6.2013
Dasha-tyttö löydettiin hylättynä pentuesisarustensa kanssa. Dasha toivoo onnensa nyt kääntyvän ja kutsun omaan kotiin käyvän pian!

Dasha ja sen sisarukset löydettiin ilman emoa noin kaksikuisina. Olga yritti etsiä emoa pentujen löytymisen jälkeen, mutta mitään jälkiä siitä ei löytynyt. Todennäköisesti pentue oli siis jätetty oman onnensa nojaan. Kaikeksi onneksi pennut kuitenkin löydettiin ja tuotiin Olgan luo etsimään omia koteja.

Pentujen taustasta tai roduista ei tiedetä mitään, koska edes pentujen emoa ei ole nähty. Varmasti näistä kasvaa ainakin keskikokoisia koiria, joten pientä sylikoiraa etsivän kannattaa katsella muita koiria. Mutta reipasta lenkkikaveria ja koiran kokoista koiraa etsivälle voisi Dasha olla oiva kaveri!

Dasha on väriltään kovin erilainen kuin sisaruksensa, mutta väliäkö tuolla: pääasia että vauhtia ja leikkiseuraa riittää! Dasha osaa ottaa irti kaiken sisarustensa kanssa telmimisestä, ja multakokkareet vain lentevät, kun tämä joukko päättää aloittaa kunnon riehumisleikit.

Dasha suhtautuu vielä vähän ujosti vieraisiin ihmisiin, Olgan tarhalla käy varsin vähän muita ihmisiä, joten toivomme, että Dasha pääsisi mahdollisimman pian Suomeen totuttelemaan arjessa vastaan tuleviin asioihin. Dasha olisi valmis matkustamaan uuteen kotiin heinäkuun alussa.

Viipurin koirat - Olgan Dasha

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.