Aava

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 5/2013

31.1.2014
Aava varattiin saksalaiseen kotiin.

15.11.2013
Aava on vielä vähän varovainen tyttö, vaikka ihmiset kyllä kiinnostavat sitä kovasti. Aava jäänee pienehköksi tytöksi.

Aavan olemus on kovin totinen, mutta varmasti tästä tytöstä kuoriutuu vielä iloinen ja leikkisä koira, kunhan se pääsisi omaan kotiin ja saisi karistettua tarhaelämän huolet harteiltaan. Aava kulkee aitauksessa tiiviisti ihmisten perässä, mutta silityksiä Aava ei oikein uskaltaudu vastaanottamaan. Herkut sen sijaan häviävät äkkiä käsistämme! Vaikuttaa siltä, että Aava jäänee suht pienikokoiseksi: tyttö on korkeudeltaan tällä hetkellä n. 40 cm.

Viipurin koirat - Aava 7.12.2013

9.8.2013
Aava on kovin suloinen tyttö. Uteliaasti Aava juoksee tervehtimään, mutta pieni ujous iskee, kun tyttöä koitetaan saada syliin. Vaan hienosti Aava malttaa olla siinä kuitenkin kuvattavana!

Aava viettää siskonsa Ansan tavoin aurinkoisia elokuun päiviä Irinan tarhan pentuaitauksessa. Siellä sen aika kuluu muiden pentujen kanssa painiessa ja vesiastioissa läiskytellessä.

Aava juoksee iloisesti vastaan, kun menen aitaukseen. Se tulee hyppimään vasten ja hakee kaikki herkut käsistä. Mutta kun syliin nostamisen aika tulee, kipittää Aava äkkiä kauemmas. Sen verran vieraat ihmiset tyttöä ujostuttavat, että ihan niin vain ei Aava vielä uskalla syliin tulla. Mutta kun sen sinne kerran saa, rauhoittuu se sinne nätisti kuvattavaksi.

Aava haluaisi pian omaan kotiin, jotta se pääsisi karistamaan loputkin ujoudestaan. Aava on hyvin suloinen tyttö, josta kasvaa vielä oiva lenkkikaveri ja paras ystävä!

Viipurin koirat - Aava

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.