Ester

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

10.7.2014
Ester sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

29.6.2014
Ester on täynnä iloista tyttöenergiaa! Herttainen Ester menee eikä meinaa, ihan niin kuin pennun kuuluukin.

Esterin ja sen neljän sisaruksen, EmilinElsinEllin ja Eevan, elämä meinasi päättyä hyvin julmasti ennen kuin se juuri ehti alkaakaan. Kun olimme huhtikuun lopussa käymässä Viipurissa, saapui Irinan tarhalle pari paikallista ihmistä mukanaan pahvilaatikollinen alle luovutusikäisiä pentuja. He kertoivat löytäneensä laatikon keskeltä autotietä: joku oli siis päättänyt hankkiutua pennuista eroon jättämällä ne kylmästi pahvilaatikossa odottamaan yliajavaa autoa. Onneksi nämä ihmiset pysähtyivät laatikon huomatessaan ja pelastivat siten pentuparkojen hengen.

Koska pennut olivat kovin pieniä tarhalle tuotaessa, eivät ne todennäköisesti olisi pärjänneet siellä mitenkään ilman emoaan. Irina sai järjestettyä kaikeksi onneksi pennuille kotihoitopaikan, jonka kulut yhdistys kustansi. Pennuista varttui hoitopaikassa reippaita ja sosiaalia koiranalkuja, jotka kaikki ovat nyt omaa kotia vailla! Nyt sisarukset onkin jo siirretty tarhalle odottamaan kotejaan.

Kotihoitopaikassa Ester sisaruksineen pääsi hyvin sosiaalistumaan ihmisiin, joten Esterin mielestä kivat ihmiset menee sen suosikkilistalla ihan kärkeen. Toisena ovat sitten hauskat painileikit sisarusten kanssa ja kolmantena taitaa tulla ruoka. Mitäpä muuta pentu nyt vielä osaisi kaivatakaan, kun elämä on vasta ihan aluillaan. Paitsi sitä omaa omistajaa, joka näyttäisi Esterille maailmaa, opettaisi miten ihmiset toivovat koiranpennun käyttäytyvän ja millaista on, kun on pehmeä peti mihin painaa iltaisin pään.

Ester on avoin ja sosiaalinen tyttö, joten lähtökohdat uudelle elämälle tuntuvat olevan tarhakoiraksi ihan kohdillaan. Silti uuden omistajan tulee panostaa siihen, että Ester oppii niin kotikoiran tavoille kuin käyttäytymään nätisti myös muualla. Esteristä kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö, joten senkin puolesta olisi tärkeää, että niin tapakasvatus kuin muunkin aktiviteetin järjestäminen olisi uuden omistajan tärkeysjärjestyksessä korkealla sijalla. Jos näin on: Ester toivoo kovasti yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Ester

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.