Elli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

28.7.2014
Onnea omaan kotiin Elli!

29.6.2014
Elli ja sen sisarukset oli hylätty autotielle. Pennut pääsivät kuitenkin turvaan ja eloisa Elli olisi nyt valmis valloittamaan uudet omistajat!

Ellin ja sen neljän sisaruksen, EmilinElsinEsterin ja Eevan, elämä meinasi päättyä hyvin julmasti ennen kuin se juuri ehti alkaakaan. Kun olimme huhtikuun lopussa käymässä Viipurissa, saapui Irinan tarhalle pari paikallista ihmistä mukanaan pahvilaatikollinen alle luovutusikäisiä pentuja. He kertoivat löytäneensä laatikon keskeltä autotietä: joku oli siis päättänyt hankkiutua pennuista eroon jättämällä ne kylmästi pahvilaatikossa odottamaan yliajavaa autoa. Onneksi nämä ihmiset pysähtyivät laatikon huomatessaan ja pelastivat siten pentuparkojen hengen.

Koska pennut olivat kovin pieniä tarhalle tuotaessa, eivät ne todennäköisesti olisi pärjänneet siellä mitenkään ilman emoaan. Irina sai järjestettyä kaikeksi onneksi pennuille kotihoitopaikan, jonka kulut yhdistys kustansi. Pennuista varttui hoitopaikassa reippaita ja sosiaalia koiranalkuja, jotka kaikki ovat nyt omaa kotia vailla! Nyt sisarukset onkin jo siirretty tarhalle odottamaan kotejaan.

Elli erottuu siskoistaan lyhyemmän turkkinsa ansiosta. Muutoin tyttöset ovat kuin samasta puusta veistettyjä: hyvin iloisia, touhukkaita ja sosiaalisia - mukavia tyttöjä siis. Elli ei ujostele vieraitakaan ihmisiä, vaan suloisesti loikkien se on vastassa jokaista aitaukseen astuvaa.

Reippaana tyttönä Ellille sopii monenlainen koti ja elinympäristö. Ellistä kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö, joten sellaiselle iloiselle koiralle tulee uuden omistajan elämässä olla tilaa tulevat vuodet. Elli tulee kaipaamaan touhua ja tapakasvatusta, jotta yhteiselämä sujuisi mahdollisimman jouhevasti ja iloa riittäisi niin koiralle kuin omistajallekin. Jos olet varma, että kyllästyminen ei iske nakerreltujen kenkien, uuteen asuntoon muuton tai perheenlisäyksen vuoksi, odottaa Elli yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Elli

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.