Riepu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2013

30.11.2014
Riepun kuulumisia omasta kodista:

"Adoption jälkeen Riepu oli ensin hieman arka ja varautunut, mutta jo muutaman viikon päästä poika alkoi sopeutua uuteen kotiinsa ja elämäänsä tulleisiin ihmisiin ja toisiin koiriin. Häntä nousi kippuralle, ja hauskat korvat kääntyivät eteenpäin. Riepusta kuoriutui aktiivinen, energinen ja tosi fiksu poika, joka oppi nopeasti sisäsiisteyden, peruskäskyt ja hihnakävelyn. Riepu on kaikkien koirien kaveri, ja vieraiden ihmistenkin viimeistään parin makupalan jälkeen. Yritimme syksyllä päästä agilitykurssille, mutta ei valitettavasti mahduttu ryhmään - ensi keväänä yritetään uudelleen! Joululomalla Riepua odottaa yksivuotisrokotuksen lisäksi kastraatio.

Riepu nauttii kaikista eniten vapaana juoksemisesta, metsässä kirmailusta ja vedessä leikkimisestä. Ruokahalua löytyy myös kiitettävästi, ja Riepu onkin erittäin kaikkiruokainen, mässyttää välillä jopa lemmikkikaniemme heiniä. Kanien lisäksi Riepulla on kolme villakoirakaveria ja muitakin koirakavereita. Koirapuistossa leikkiseuraksi käy melkein minkälainen koira tahansa, ainoastaan tosi isot ja riehakkaat vähän arveluttavat. Kotona ja vieraisilla Riepu osaa käyttäytyä rauhallisesti ja siististi, joskin sukkien repiminen on pojalle omistajiensa mielestä vähän turhankin mieluisaa puuhaa. Opettaapahan ainakin pitämään vaatteet poissa lattioilta!"

2.5.2014
Riepu matkusti onnellisesti Suomeen.

7.4.2014
Liikuttava Riepu-poika istua tuumailee aitauksessaan ja kovasti toivoo, että joku ihana ihminen veisi sen mennessään.

Pikku-Riepu kyhjöttää yksin kevätauringon paisteessa ja katselee rauhallisena kun tarhavieraat astelevat aitaukseen sisään. Ensin Riepua meinaa vähän ujostuttaa, mutta kun se huomaakin, että tarjolla on helliä rapsutuksia, nameja ja mukavaa ihmisseuraa, on Riepukin jo antamassa pusuja märällä pikku kuonollaan. Syliin ottaminen vetää pojan naaman vähän vakavaksi, mutta kummakos se kun ei ole moiseen kanniskeluun pikkuinen saanut tottua. Ihmisten huomio ja seurustelu oli kuitenkin kovasti Riepulle mieleen, sillä pieni häntä heiluu iloisesti jaloissani samalla kun ruskeat nappisilmät tapittavat silmiäni.

Riepu vaikuttaa rauhalliselta pennulta, toistaiseksi, mutta tarhalta pois päästyään poika saa varmasi aimo annoksen iloista energiaa ja tulevan kodin on huolehdittava, että kasvava nuori mies saa tarpeeksi liikuntaa ja muita aktiviteetteja.

Viipurin koirat - Riepu

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.