Aku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

28.7.2014
Onnea Akulle omaan kotiin!

20.6.2014
Pää kallellaan Aku katselee tulijoita: olisiko siellä vihdoin joku, joka voisi tarjota ystävälliselle Akulle oman kodin ja turvallisen elämän?

Aku hylättiin Irinan tarhalle kesäkuun alussa. Miksi joku halusi tästä mukavasta pennusta eroon, sitä emme tiedä. Ehkä Aku oli syntynyt ei-toivottuna pentuna, eivätkä emon omistajat jaksaneet etsiä sille kotia. Tai ehkä se oli viety ei-toivottuna lahjana jollekin, joka mieluummin hylkäsi pennun tarhalle kuin kantoi siitä vastuunsa.

Akussa itsessään ei ainakaan vaikuta olevan mitään vikaa: se on ystävällinen ja seurallinen pentu, joka kuitenkin enemmän vaikuttaa rauhalliselta kuin kovin riiviömäiseltä pennulta. Iloisesti Aku tulee tekemään tuttavuutta vieraidenkin ihmisten kanssa ja poika tuntuu nauttivan koko pienen sydämensä kyllyydestä niistä rapsutuksista, joita tarhakävijöiltä saa.

Akusta kasvanee keskikokoinen poika. Jokaisella pennulla on riiviövaiheensa, joten vaikka Aku nyt vaikuttaa rauhalliselta pennulta, tulee sen kanssa varmasti vielä harmaita hiuksia, kun poika keksii kotona pieniä kepposiaan. Mutta sehän vain kuuluu elämään jokaisen nuoren koiran kanssa!

Reippaana poikana Aku varmasti sopeutuisi monenlaiseen ympäristöön ja kotiin. Montaa vaatimusta Akulla ei siis ole: jos olet sydämeltäsi aito koiraihminen, olet valmis tekemään kaikkesi onnellisen yhteiselämänne eteen ja kodissasi on seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi varattuna paikka iloiselle koirapojalle, odottaa Aku malttamattomana yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Aku 28.6.2014

Viipurin koirat - Aku

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.