Kljaksa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

27.11.2014
Pikku Kjaksa muutti Suomeen.

17.10.2014
Kljaksa on pieni, suloinen vipeltäjä. Se löydettiin pahvilaatikosta hylättynä, mutta onneksi se on nyt saanut kasvaa iloiseksi ja reippaaksi pikkutytöksi.

Kljaksa ja sen kolme sisarusta löydettiin alle luovutusikäisinä pahvilaatikosta. Joku julma ihminen oli jättänyt pennut oman onnensa nojaan, mutta onneksi pikkuisilla oli sen verran tuuria matkassa, että ne lopulta pelastuivat. Muut pennut löysivät kodit Viipurista, mutta Kljaksa päätyi Olgan luo odottamaan omaa kotia.

Kljaksa on todella hyväntuulinen tyttö. Iloisesti touhottaen se menee muiden pentujen mukana ja on aina valmis pieneen leikkituokioon. Ihmisetkin ovat Kljaksan mielestä oikein mukavia ja niiden syliin on ihana päästä hetkeksi lepäämään.

Kljaksan emosta saati isästä ei ole mitään tietoa, joten on myös vaikea arvioida, minkä kokoinen Kljaksasta tulee aikuisena. Todennäköisesti se jää pienehköksi, muttei kuitenkaan aivan kääpiöksi.

Reipas Kljaksa ansaitsisi elämään paljon kaikkea hyvää: mukavan omistajan, jonka kanssa viettää aikaa niin sohvalla kuin metsälenkeillä. Kivoja koirakavereita, joiden kanssa juosta pihalla tai koirapuistossa. Lopun elämän kodin, sellaisen mistä sen ei enää koskaan tarvitse lähteä.

Viipurin koirat - Kljaksa 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.