Kelmi

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2014

7.7.2014
Kelmi pääsi muuttamaan omaan kotiin.

18.6.2014
Kelmiä onnisti ja sille löytyi kotihoitopaikka Somerolta.

Kelmin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese(at)gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

5.6.2014
Kelmi on huomiota herättävän komea pojannaskali sekä myös erittäin ihmisrakas ja iloinen pentu! Kelmi toivookin pian hurmaavansa oman ihmisen itselleen ja muuttavansa Suomeen.

Kelmi-poika seuraa tiiviisti katseellaan, kun huomaa vieraan lähestyvän aitausta. Poika tarjoaa lämpimän ja iloisen vastaanoton, heiluttaen hurjasti häntäänsä ja antaen paljon pusuja. Sylissä oleminen ei paljoa tunnu tätä poikaa jännittävän. Kelmi haluaisikin vain antaa pusuja poseeramisen sijasta, ja heiluvassa ja hytkyvässä koira-pojassa onkin vähän pitelemistä, kun se ei malttaisi millään olla paikoillaan.

Aitauksen muita pentuja Kelmi tuntuu hiukan komentavan, mutta muuten se vaikuttaa avoimelta ja sosiaaliselta pennulta, joka nauttii suuresti ihmisseurasta. Olisikin hyvä, että Kelmi pääsisi pian Suomeen opettelemaan hyviä käytöstapoja ja kotikoirana olemista. Kelmistä kasvanee vähintään keskikokoinen, katseita kääntävä komistus.

Viipurin koirat - Kelmi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.