Vida

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

30.1.2014
Vida sai kodin Helsingistä.

16.12.2013
Vida on kovin reipas ja hauska tyttö. Yhtään ujostelematta se haluaa käydä tervehtimässä kaikki tarhalla kävijät!

Vida löydettiin marraskuussa kadulta. Se oli saanut osuman autosta, ja siksi tapahtuman nähnyt ohikulkija kuljetti yksinäisen pennun eläinlääkäriasemalle. Siellä onneksi todettiin, että Vida oli säästynyt suuremmilta vaurioilta ja pian Vida siirrettiinkin Irinan tarhalle odottamaan kotia.

Vida rakastaa ihan kaikkia kokoon tai ikään katsomatta. Pentumaiseen tapaan se höseltää ja hassuttelee ympärillämme, ja lopulta se menee onnesta soikeaksi, kun viimein joku kaappaa sen hetkeksi syliinsä. Vida vaikuttaa erittäin avoimelta ja mukavalta tytöltä, jonka soisi löytävän oman kodin Suomesta. Mustat koirat tahtovat löytää koteja kaikkein heikoiten, joten toivottavasti Vidan ei tarvitse kuulua siihen mustien koirien surulliseen joukkoon, jotka jäävät tarhalle vuosiksi.

Vida taitaa kaivata aktiivista omistajaa, sillä Vida tuskin tyytyy pelkkään sohvalla makoiluun tai korttelin kiertämiseen. Vidan voisi uskoa olevan elementissään pitkillä ja reippailla metsälenkeillä tai miksei vaikkapa jonkun koiramaisen harrastuksenkin parissa!

Viipurin koirat - Vida

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.