Selina

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

3.10.2014
Selina löysi oman kodin.

23.9.2014
Selina ihmettelee maailman menoa nyt Espoossa.

Selinan ensimmäiset päivät kotihoidossa ovat sujuneet hyvin. Pieni tyttö on yllättävän reipas ja utelias ja tutkii innolla uutta ympäristään sekä tuntuu tulevan toimeen kaikkien, myös lasten ja kissojen kanssa. Selinan kotihoitaja lähettää seuraavat terveiset:

"Näiden muutaman viikon aikana tästä iloisesta tytöstä on kuoriutunut varsin veikeä sukkavaras, joka innokkaasti osallistuu kaikkeen perheenjäsenten touhuiluun. Paijaus ja sylissä oleminen on kuitenkin Selinan mielestä se paras juttu ikinä! Silmät kiinni hän nauttii hellimisestä ja nukahtaa syliin aina kun vaan saa tilaisuuden. Tarhalla Selina vaikuttaa olleen se "pahnan pohjimmainen" joka ei ole oikein päässyt tai uskaltanut toisten pentujen raisuihin leikkeihin mukaan. Hän jännittää toisten koirien kohtaamista edelleen ja sen eteen pitää vielä tehdä töitä. Remmissä kävely tytöltä sujuu, mutta vastaantulijoita, erityisesti koiria, Selina pelkää ja jää silloin paikalleen istumaan tai yrittää päästä piiloon. Hoitoperheen koiran kanssa Selina kuitenkin tulee loistavasti toimeen ja yhteiset leikitkin ovat pienen alku-ujostelun jälkeen alkaneet sujua hienosti. Ikää Selinalla on nyt ikää liki 5 kuukautta, säkäkorkeutta 40 cm ja painoa vähän päälle 10 kg. Tytöstä kasvaa korkeintaan keskikokoinen".

Selinan kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika ma-pe klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

8.7.2014
Selinaa kiinnostavat uudet ihmiset kovasti, mutta ihan heti rohkeus ei riitä tuttavuuden tekemiseen. Pienen tuumimisen jälkeen Selinakin kuitenkin haluaa rapsutuksia!

Selina ja sen siskot Stella ja Stina ovat kolme kovin samanoloista sisarusta. Jostain syystä joku ei jaksanut etsiä näille suloisille partanaamoille koteja, vaan hylkäsi ne tarhalle odottamaan mahdollista uutta omistajaa. Tarhalle joutuminen hämmensi koko sisarparvea melkoisesti, mutta hiljalleen nämäkin tytöt tottuvat tarhan vilkkaaseen elämään.

Selina on kovin persoonallisen näköinen tyttö. Sen korvien kärjet taittuvat hassusti ulospäin, mutta tällainen pieni poikkeus ulkonäössä tekee tytöstä vain omaperäisen. Luonteeltaan Selina on vielä vähän varovainen tyttö. Selina haluaisi kovasti tutustua vieraisiinkin ihmisiin, mutta aivan vielä rohkeus ei riitä siihen heti. Mutta kunhan Selinan kanssa jaksaa viettää aikaa hetkisen tarhassa, lähestyy Selina pian oma-aloitteisesti ja sen jälkeen silityksetkin kelpaavat selvästi niistä nauttivalle Selinalle.

Selina tulee kuitenkin tarvitsemaan uudessa kodissa aikaa ja rohkaisua, että siitä kasvaa reipas ja tasapainoinen aikuinen koira. Voi olla, että sen luonteessa tulee aina näkymään tiettyä varovaisuutta, tai sitten voi olla, että se pääsee ujoudestaan kokonaan yli. Ainakin pennun rohkaistumisen eteen tulee uuden omistajan olla valmis tekemään töitä.

Selina vaikuttaa vielä hyvin rauhalliselta pennulta, mutta se saattaa olla vielä hämillään tarhalle joutumisesta. Parrakas kuono kertonee siitä, että Selinan ja sen siskojen taustalta löytyy hitunen terrieriä. Terrierit ovat yleensä vilkkaita ja energisiä koiria, joten uuden omistajan tuleekin olla valmistautunut siihen, että muutaman kuukauden päästä vapaa-aika täyttyy hyvinkin tiiviisti koiran kanssa puuhailusta ja sen kouluttamisesta.

Viipurin koirat - Selina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.