Vinha

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

13.10.2014
Vinha kiittää omasta kodista.

17.9.2014
Vinha-pienen olemus sylissä on kuin juuri pesästä pudonneen pöllönpoikasen. Todellisuudessa se on kuitenkin iloinen, reipas ja ystävällinen pentu, joka muuttaisi mielellään jo omaan kotiin.

Tänä syksynä Irinan tarhalle on taas joutunut monta kymmentä koditonta pentua eikä ole Vinhakaan välttynyt hylätyksi tulemiselta. Poika suhtautuu tuntemattomiin tarhavieraisiin kuitenkin avoimesti ja uteliaasti, ja pieni nenä tulee innolla nuuskuttamaan jokaista rapsuttelijaa. Pientä Vinhaa ei malttaisi millään laskea alas sylistä, ja poika itsekin näyttää alkuihmetyksen jälkeen toteavan, ettei lämmin syli olekaan yhtään hullumpi juttu.

Vinha tekee parhaansa erottuakseen suuresta pentulaumasta, mutta kovin helppoa se ei ole. Pojan suurin toive olisi löytää pian oma koti, jossa saisi kasvaa tasapainoisessa ja rakastavassa ympäristössä tietäen, että siitä tullaan pitämään hyvää huolta koko sen loppuelämä. 

Vinhasta kasvanee vähintään keskikokoinen poika. Jos pikku pörröturkki sulatti sydämesi, odottaa Vinha innolla jo yhteydenottoasi! Vinha on valmis matkustaman Suomeen lokakuun alkupuolella.

Viipurin koirat - Vinha 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.