Kamomilla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

23.12.2014
Kamomillan ei tarvitse enää palella tarhalla.

2.12.2014
Iloinen Kamomilla on varsin reipas tyttö. Ihan hetken se saattaa uusia asioita ihmetellä, mutta jo pian ihmettelyt unohtuu ja Kamomilla käy tutustumassa uusiinkin ihmisiin.

Kamomilla, sen veli Kosmos ja siskot Kastanja ja Kirsikka sekä pentujen emo pelastettiin Viipurin lähikunnasta, jossa oli käynnistetty koirien myrkytykset. Eläinsuojelijat ottivat hoiviinsa mahdollisimman monia kodittomia koiria, ettei niiden kohtaloksi koituisi julma kuolema myrkytyksen kourissa. Kamomilla sisaruksineen tuotiin Irinan tarhalle turvaan ja odottamaan omaa kotia. Alla kuva myös emosta.

Kamomilla on ystävällinen ja kohtuullisen rauhallinen pentu. Aluksi Kamomilla saattaa tuumia hetken, ennen kuin se uskaltautuu tekemään tuttavuutta ihan vieraiden kanssa. Ujostelu ei kuitenkaan kestä kuin hetken ja sen jälkeen Kamomilla nauttii silityksistä häntä heiluen.

Kamomillasta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen tyttö. Kamomilla etsii ihan tavallista kotia: sellaista, missä koira saa olla perheenjäsen ja sitä arvostetaan omana persoonanaan. Jonkinasteista liikunnallisuutta omistajalta kyllä toivotaan, sillä ihan pelkäksi sohvaperunaksi Kamomilla ei halua jäädä. Ja toki kiinnostus vähintään tapakasvatukseen ja arkitottelevaisuuden opettamiseen on uudelle omistajalle tarpeellinen ominaisuus.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.