Elliot

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: jäänee keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2014

20.9.2014
Elliot pääsi muuttamaan omaan kotiin.

8.9.204
Mustat veljekset Eljas ja Elliot pääsivät kotihoitoon Kirkkonummelle.

Eljas ja Elliot ovat hyväntuulisia normaaleja pieniä riiviöpentuja, jotka opettelevat nyt elämää kotiympäristössä. Pentujen kotihoitopaikassa on roolimallina aikuisia koiria ja pennut pääsevät myös tutustumaan kissoihin. Hoitotädin apuna hääräävät talon tyttäret, joten pennut ovat tottuneet hieman vanhempien lasten seuraan.

Elliot on tällä hetkellä 7kg ja kotihoitaja arvioi pojan jäävän keskikokoiseksi, noin 15kg painoiseksi. Elliot on reipas, rohkea ja kultainen poika, mutta hieman harkitsevampi kuin veljensä Eljas. Elliot rakastaa ihmisten läheisyyttä ja tuttu syli onkin usein leikkejä, herkkuja ja riehumista tärkeämpää. Elliot tulee toimeen niin muiden koirien kuin kissojenkin kanssa ja osaa veljensä tavoin tulla kutsuttaessa ja tuntee oman nimensä. Myös Elliot saattaa soveltua huonosti kerrostaloon. Pennut asuvat tällä hetkellä lämpimässä kopissa ja isossa ulkotarhassa ja pääsevät sisätiloihin vierailuille. Kotiehdokkaiden on kuitenkin näin ollen varauduttava sisäsiisteyden jatko-opiskeluun ja hihnakäytöksen hiomiseen.

Elliotin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

17.8.2014
Elliot on ihan syötävän suloinen koiranpentu. Nappisilmät ja pörröinen turkki, eihän tätä pikkupoikaa voi kukaan vastustaa!

Elliot kuuluu sisarusparveen, joka päätyi Irinan tarhalle pienen ja sievän Alina-emon kanssa. Syy tarhalle päätymiseen oli Alinan omistajan joutumisessa sairaalaan. Sievistä pennuista pari ehti saada heti kodin Viipurista, emo Alina taas palasi omistajansa luokse. Kolme veljestä, Elmo, Elliot ja Eljas, toivovat onnensa löytyvän Suomesta!

Pentujen emo Alina on n. 10 kg painoinen spanielisekoitus, joten näistäkään veljeksistä kasvaa tuskin valtavia jättiläisiä. Emoaan isompia niistä voi kuitenkin tulla. Osalla pennuista on kihartuva, villakoiramainen turkki, joten kenties niiden isä on jokin villakoiransukuinen korttelien komistus.

Elliot on pentueen keskijoukkoa: ei mikään arkajalka, mutta ei ensimmäisenäkään ryntäämässä uusiin tilanteisiin. Elliot vaikuttaa harkitsevaiselta pennulta, joka mieluiten hetken tuumailee ja tarkkailee, mutta sitten kun poika päättää tulla luokse, ei pusuista ja hännän heilutuksesta tule loppua.

Uudessa kodissa Elliot voi tarvita vähän rohkaisua, että se uskaltautuu uusiin tilanteisiin. Mutta rauhallisella ja kannustavalla ohjaamisella suloinen Elliot varmasti tottuu vielä kaikkeen tarpeelliseen. Uuden omistajan tulee myös muistaa, että vaikka Elliot on pienehkö ja kovin suloinen, on se silti oikea koira: se vaatii lenkkeilyä, koulutusta ja muuta puuhailua ihan yhtälailla kuin isommatkin koirat.

Viipurin koirat - Alinan pennut 2.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.