Kaisa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

20.4.2014
Kaisa sai kodin Turun seudulta.

15.2.2014
Kaisa on suloinen ja sympaattinen tyttö. Hetken Kaisa ihmettelee vieraita ihmisiä, mutta pian Kaisa kipittää jo tekemään tuttavuutta.

Kaisa ja veljensä Kaarlo hylättiin Irinan tarhalle parikuisina. Sisarukset ovat hyvin samannäköisiä ja samanoloisia - iloisia, mutkattomia hännänheiluttajia. Nyt ne ovat varttuneet siihen ikään, että muutto omaan kotiin alkaa olla ajankohtaista.

Vieraatkin ihmiset kiinnostavat Kaisaa kovasti. Pienen hetken Kaisa vielä miettii, ennen kuin juoksee meitä tervehtimään, mutta sitten se kipittää jo innoissaan hakemaan rapsutuksia. Kaisa vaikuttaakin reippaalta tytöltä, joka haluaisi pian omaan kotiin totuttelemaan kaikkeen mahdolliseen elämässä vastaantulevaan!

Kaisasta kasvanee ainakin keskikokoinen tyttö, joten uuden omistajan on syytä etsiä koirasta kaveria muuallekin kuin sohvalle loikoilemaan. Kunhan riittävästi koiramaista tekemistä tulee kuulumaan Kaisan elämään, on Kaisa varmasti tyytyväinen!

Viipurin koirat - Kaisa

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

Viipurin koirat - Kaisa

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.