Manta

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2011

27.3.2014
Manta matkusti omaan kotiin.

20.2.2014
Manta on ystävällinen, rauhallinen ja hyvin ihmisrakas tyttö, joka hylättiin tarhalle pienten pentujensa kanssa.

Manta ja sen pennut jätettiin tylysti Irinan tarhalle, kun pennut olivat vielä alle kuukauden ikäisiä. Manta hoiti pentunsa huolella ja lämmöllä, niin hyvin kuin tarhan oloissa vain pystyy. Aitaukseen laitettiin myös muita pentuja, ja kaikkiin vieraisiinkin pentuihin Manta suhtautui yhtä ystävällisesti kuin omiinkin pentuihinsa. Pennuista Zinaida etsii kotia.

Nyt Manta haluaisi jo kovasti omaan kotiin. Ja Mantalla pitäisi olla siihen kyllä oivat mahdollisuudet! Tarhaoloissa Mantasta on vaikea löytää mitään huonoa sanottavaa: se on kaikkia ihmisiä kohtaan ystävällinen ja lempeä, se rakastaa huomiota, mutta ei kuitenkaan hae sitä rasittavan innokkaasti tai vauhdikkaasti. Manta ei tunnu tietävän mitään ihanampaa kuin pään painaminen jonkun kainaloon.

Manta vaikuttaa tasapainoiselta ja rauhalliselta tytöltä. Koska se asuu nyt pelkästään pentujen kanssa, emme osaa vielä sanoa sen suhtautumisesta toisin aikuisiin koiriin. Manta ei turhia hauku tai säiky, joten kerrostaloasuminen kaupungissakaan ei Mantan kohdalla ole poissuljettua.

Emme tiedä Mantan menneisyydestä mitään, joten emme myöskään tiedä, osaako se kulkea hihnassa tai onko se koskaan asunut sisällä asunnossa. Mutta nämä eivät varmasti ole mahdottomia tapoja tälle ystävälliselle tytölle opettaa, kunhan uusi omistaja kykenee tapakastuksen opettamiseen sitoutumaan. Omasta puolestaan Manta olisi jo aivan valmis muuttamaan Suomeen!

Viipurin koirat - Irinan tarhalla 1.3.2014

Viipurin koirat - Manta

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.