Rufus

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2/2013

30.5.2014
Rufus pääsi matkustamaan omaan kotiin.

15.12.2013
Rufus on ystävällinen ja reipas poika. Nuoreksi koiraksi Rufus vaikuttaa myös mukavan rauhalliselta, ja se tulee sujuvasti toisten koirien kanssa toimeen.

Rufus on iloinen nuorimies, joka on aivan hiljan joutunut Irinan tarhalle. Rufus asustelee aitauksessa, missä muut pennut ovat sitä pääosin nuorempia. Rufus tuntuu menevän muiden koirien joukossa kuin kala vedessä, joten sosiaaliset taidot vaikuttavat olevan pojalla hallussa.

Ihmisiin Rufus suhtautuu ystävällisesti ja rauhallisesti. Rufus ei hypi vasten tai kiipeä syliin, vaan uteliaasti se tulee hakemaan vähän silityksiä ja herkkuja. Rufus vaikuttaa tasapainoiselta pojalta, joka lienee varttunut ihmisten seurassa, koska se ei aristele vieraitakaan tarhakävijöitä.

Rufus on kuitenkin nuori koira, joka tulee varmasti tarvitsemaan paljon liikuntaa ja aktiviteetteja, jotta sen ei tarvitsisi itse keksiä ohjelmaa. Rufus kaipaakin omistajaa, joka haluaa itselleen reippaan ulkoilukaverin ja joka on myös valmis tarpeen mukaan opettamaan Rufukselle tarpeellisia käytöstapoja ja arkitottelevaisuutta.

Rufuksen arvioidaan täyttävän alkuvuodesta vuoden. Kotioloissa pojasta alkaa löytyä varmasti myös leikkisyyttä, joten iloinen koirakaveri voisi sopia Rufuksen suunnitelmiin. Mikään välttämättömyys se ei kuitenkaan ole, vaan Rufukselle kelpaa varmasti myös paikka kodin ainoana silmäteränä.

Viipurin koirat - Rufus

Viipurin koirat - Rufus

Viipurin koirat - Rufus

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.