Jippo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

5.10.2014
Jippon kuulumisia omasta kodista:

"Pikku-Jippo on nyt ollut meillä reilu viikon. Poika on ihana kullanmuru ja reipastuu koko ajan lisää.

Ulkomaailma on kuitenkin vielä täynnä jännittäviä asioita. Joskus hännän vetää koipien väliin lapset, autot, pyöräilijät tai sauvakävelijät. Alkuun Jippo ei uskaltanut tulla edes rappukäytävään. Nyt se kuitenkin sujuu jo hienosti, varsinkin kun saa seurata rauhassa miten toinen koiramme Hani hommat hoitaa. Jippo tukeutuu muutenkin useissa tilanteissa Haniin, ja seuraa vanhemman koiran esimerkkiä. Hani ohjaa pentua rakastavan jämäkällä otteella:) Päivä päivältä Jippo on rohkaistunut ja oppinut enemmän, se on todella fiksu koira. Ymmärsi heti, että saadakseen ruokaa on istuttava ja jos pissahätä sisällä yllättää, se tehdään lehdelle. Sisäsiisteysopettelu on kaiken kaikkiaan lähtenyt huikean hyvin liikkeelle!

Jippo on myös aloittanut pentukoulun. Siellä se saa tavata muita ikäisiään koiria ja oppia uutta. Yksinolokin on sujunut kohtuullisen hyvin. Silloin on hyvää aikaa nukkua tai varastaa pöydältä tyhjiä talouspaperirullia joita on kiva mutustella.

Täällä kaikki hyvin, kiitos Viipurin Koirille, kun annoitte Jipsun rikastuttamaan meidän arkea:)"

3.10.2014
Jippo löydi kodin!

14.8.2014
Jippo on hauskannäköinen ja reipas poika, joka valloittaa kenet tahansa iloisella luonteellaan! Olisiko sinulla tarjota koti ihanalle Jipolle?

Jippo hylättiin siskonsa Jemman kanssa Irinan tarhalle heinäkuussa. On vaikea uskoa, että joku on halunnut eroon tästäkin suloisesta kaksikosta, mutta onneksi iloinen pikku mies ei anna tarhalle joutumisen lannistaa itseään vaan päättäväisenä odottaa onnensa vielä kääntyvän.

Jipossa ei kerta kaikkiaan ole mitään vikaa. Kultainen poika tulee mahdottoman onnelliseksi ihmisvieraista ja on valmis heittäytymään tarhamatkalaisten syliin kotiin vietäväksi samantien. Syliin nostaminen on vähän jännä ja uusi juttu, mutta todellisuudessa Jippo vaikuttaa avoimelta ja sosiaaliselta pojalta, ja kaiken lisäksi vieläpä hyvinkin kauniilta sellaiselta.

Jippo, kuten jokainen muukin koira, etsii itselleen vain sellaista omistajaa, joka on valmis sitoutumaan siihen loppuelämäksi ja kohtaamaan mahdolliset tulevat ongelmat yhdessä. Jipon menneisyys ei ole tiedossa, ja vähän maailmaa nähneen pennun kanssa on paljon nähtävää ja opittavaa. Jos olet harkinnut loppuun saakka ja varma, että luotasi Jippo saa rakastavan ja huolehtivan kodin loppuelämäkseen, odottaa Jippo innolla yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Jippo 13.9.2014

Viipurin koirat - Jippo 2.8.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.