Annie

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

23.11.2014
Annien kuulumisia omasta kodista:

"Annie on utelias, reipas, rohkea, hellyydenkipeä ja erittäin ihmisrakas teinityttö. Seitsemässä viikossa ollaan opittu käskyt "istu", "tassu", "maahan", "kieri", "etsi pallo", "paikka", "tänne", "irti" ja tärkeimpänä "syömään". Elämä Annien kanssa on sujunut käytännössä ilman ongelmia, ja alkujännityksen jälkeen Anniesta on kuoriutunut voimakastahtoinen, mutta kuitenkin lempeä, pieniä kepposia tekevä teinityttö. Käymme koirapuistossa pari kertaa viikossa, jossa Annie deittailee cairnterrieri-urosta Ahtia. Painit Ahtin kanssa ovat rajuja, mutta Annie on hyvin niskan päällä. :) Olemme myös aloittaneet koirauinnin, jossa altaaseen meno on hieman jännittänyt Annieta, mutta uinti sujunut suhteellisen rennosti.

Fyysisesti Annie on kasvanut kaksi kiloa, senttejä tullut runsaasti lisää, ja juoksuvoima sekä kestävyys ovat kehittyneet huimin askelin. Annie ottaa vastaan sekä positiivisen että negatiivisen palautteen eikä loukkaannu syvästi, vaikka häntä joutuisi kovempaakin komentamaan. Lieviä ongelmia ovat vielä sisäsiisteys sekä autossa matkustaminen."

10.10.2014
Kaunis Annie löysi oman kodin nopeasti.

28.9.2014
Annie-kaunokainen pääsi kotihoitoon ja on valmiina hurmaamaan kotiehdokkaansa hoitopaikassaan Somerolla.

15.8.2014
Annie on iloinen ja suloinen kaunokainen. Vikkelillä tassuillaan se kipittää tervehtimään niin tuttuja kuin tuntemattomiakin tarhakävijöitä.

Annie ja sen veli Aldo ovat tämän kevään pentuja, joilla kävi huono tuuri ja ne hylättiin Irinan tarhalle. Sisarusten valttikortti keskellä muita pentuja taitaa olla niiden persoonallinen väritys: vaaleat silmät ja turkki tekevät vaikutuksen, eikä sisaruksiin voi olla kiinnittämättä huomiota.

Annie on veljeään selvästi reippaampi. Annie ei vieraitakaan ihmisiä juuri ujostele, vaan muun pentujoukon mukana se kipittää tervehtimään meitä. Pieni häntä viuhtoen Annie kerjää huomiota ja herkkuja, ja niitähän se saakin sen pienen hetken, minkä ehdimme aitauksessa viettää.

Tarhalla Annie vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta tytöltä. Koska emme tiedä miten se on tarhalle päätynyt, on kuitenkin mahdollista, että uuteen kotiin muutto saa Annie jännittämään eri asioita. Siksi uuden omistajan tulee varautua siihen, että Annielle voi joutua esittelemään arkipäiväisiäkin asioita rauhassa ja totutellen. Anniesta kasvanee keskikokoinen tyttö.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.