Esmeralda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

31.1.2014
Esmeralda sai kodin Espoosta.

8.12.2013
Esmeralda odottaa vielä tarhalla vuoroaan päästä kodin lämpöön. Iloinen Esmis on todella innoissaan ihmisten huomiosta ja se osallistuu mielellään pikku apulaisena kopinrakentamisprojektiin.

Vaikuttaa siltä, että Esmeralda ei aio kasvaa kovin suureksi. Moni muu pentu on porhaltanut kasvussa sen ohi.

Viipurin koirat - Esmeralda

6.10.2013
Esmaralda on aurinkoinen tyttö! Vaikka kolea syyssää on vallannut Viipurin, jaksaa Esmeralda silti riemuita ja touhuta huolettomana, kuten pennun kuuluukin.

Esmeralda ja sen kolme sisarusta oli hylätty syyskuun puolessavälissä Irinan tarhalle: näistä pentueen ainoa poika Edward löytyy myös kotia etsivistä.

Esmeralda on todella sydämellinen ja rakastettava pentu. Se haluaa kovasti huomiota ja on koska tahansa valmis kiipeämään syliin, kunhan joku vain astuu pentuaitaukseen. Esmeralda ei tunnu ujostelevan ketään, ei sen enempää miehiä, naisia kuin lapsiakaan. Häntä huiskien se kipittää luokse, kieli lipoen haluaa antaa pusun poskelle ja tassut teputtaen se hyppii vasten, että pääsisi lämpimään syliin nauttimaan silityksistä.

Esmeralda tuntuu eläväiseltä tytöltä, joten se toivoo löytävänsä uuden omistajan, jonka lempiharrastuksiin kuuluu pitkät lenkit ja muu koiran kanssa touhuaminen. Esmeralda on aktiivinen, iloinen, ketterä ja ihmisläheinen tyttö, joten siitä voisi kuoriutua oiva kaveri myös erilaiseen harrasteluun: vain omistajan mielikuvitus on siinä rajana!

Esmeralda, kuten niin moni muukin viipurilainen hylätty pentu, toivoisi kovasti kutsun omaan kotin käyvän ennen talven pakkasia. Rokotusten puolesta Esmeralda olisi jo aivan valmis valloittamaan uuden omistajansa sydämen, kodin ja koko elämän.

Viipurin koirat - Esmeralda

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.