Edward

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

29.10.2013
Edward sai kodin Viipurista.

6.10.2013
Edward on fiksu ja filmaattinen poika! Reipas, iloinen, ystävällinen, niin kovin suloinen - mitä muuta pennulta voi edes toivoa?

Edward ja sen kolme siskoa hylättiin Irinan tarhalle syyskuun puolessa välissä. Siskoista Esmeralda löytyy myös sivuiltamme etsimästä kotia.

Edward on reipas ja iloinen poika. Voisi myös sanoa, että varsin itsevarma pennunalku: jos Edward päättää, että joku herkku kuuluu hänelle, kertoo Edward sen myös toisille pennuille varsin selvästi. Mikään tappelupukari Edward ei silti ole, vaan poika taitaa vain olla varustettu hyvällä itsetunnolla.

Edward rakastaa ihmisiä yli kaiken. Tarhalla huomiota ei tahdo saada millään tarpeeksi, ja niinpä Edward tekee kaikkensa, että se saisi sitä edes hetken lisää. Kun poistumme aitauksesta, jää Edward toiveikkaana seisomaan aitaa vasten: ettekö vielä ihan pieneksi hetkeksi voisi tulla takaisin?

Edward vaikuttaa kohtuullisen vilkkaalta pojalta, joten Edward etsii sellaista kotia, jossa pojan kanssa touhuamiseen jaksetaan panostaa. Koirakoulunkin saisi mielellään lisätä harrastuslistaan! Ja jos omistaja sattuisi enemmänkin harrastamisesta innostumaan, ei Edward sitä varmasti pistäisi pahakseen. Mikäs sen mukavampaa kuin päästä purkamaan energiaa mielekkääseen tekemiseen!

Edwardin rokotukset ovat jo voimassa, joten poika olisi valmis matkustamaan Suomeen ihan koska tahansa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.