Sebastian

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

21.8.2016
Sebastian sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.6.2016
Sebastian on oikein mukava ja ystävällinen pieni miehenalku. Mistä pikkumies löytäisi kunnollisen ja rakastavan kodin loppuelämäkseen?

Koiratarhalle joutuminen on monelle koiralle alkuun kova järkytys, mutta pieni Sebastian ei tunnu lannistuneen vaikka onkin joutunut hylätyksi. Sebastian tassuttelee reippaasti nuuhkimaan vieraita, toteaa kaikki hyviksi tyypeiksi ja jää nauttimaan huomiosta ja silityksistä. Syliin Sebastianin saa helposti nostettua ja poika istuskelee siinä rauhallisesti ympärilleen katsellen.

Lurppakorvainen Sebastian on suloinen ja ystävällinen poika sekä toistaiseksi myös mukavan rauhallinen pentu. Pienet töppöset ja utelias nenä saattavat kuitenkin herätä eloon kunnolla vasta kotioloissa, joten eiköhän pentumaisia metkuja ole vielä luvassa. Monet asiat ovat Sebastianille uusia ja poika voi ensimmäistä kertaa elämässään päästä sisätiloihin asumaan. Sebastian kaipaakin varmasti ohjausta ja tukea monissa uusissa asioissa. 

Sebastianin vanhemmista ei ole tietoa, joten on vaikea arvioida minkä kokoiseksi poika venähtää. Sebastianilla on kuitenkin sen verran jykevät tassut, että varmasti siitä kasvaa ainakin keskikokoinen poika. Niin tai näin, Sebastian on valloittava pentu, joka haluaisi jo pian jättää inhottavan tarhaelämän taakseen ja muuttaa ikiomaan kotiin!

Viipurin koirat - Sebastian 7.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.