Tuhka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2014

3.5.2014
Tuhka varattin saksalaiseen kotiin.

21.4.2014
Avoin ja reipas Tuhka etsii omistajaa tositarkoituksella! Tuhka ei tunnu ujostelevan mitään, vaan iloisesti se tervehtii niin tutut kuin tuntemattomatkin.

NokiHehku ja Tuhka ovat kolme iloista sisarusta. Ne päätyivät Irinan tarhalle huhtikuun alkupuolella. Kovinkaan hämmentyneitä pennut eivät tunnu olevan muutoksesta, vaan iloisesti viipottaen ne kaikki tervehtivät vieraitakin ihmisiä.

Tuhka on pennuista ainakin vielä energisin. Kun muut pennut jo väsähtävät painimisleikkeihin, Tuhka haluaisi vaan jatkaa ja jatkaa. Kiltisti Tuhka kuitenkin uskoo, kun siskolikat komentavat veljeä vähän rauhoittumaan.

Tuhka vaikuttaa hyvin avoimelta ja luottavaiselta pennulta. Niin vieraat ihmiset kuin vieraat koiratkin Tuhka ottaa iloisesti vastaan, eikä se epäröi yhtään tehdä tuttavuutta kenenkään kanssa. Tuhkasta kasvaa varmasti vauhdikas ja reipas poika, joten sohvaperunan paikka kannattaa varata jollekin muulle koiralle kuin Tuhkalle. Liikkunnasta ja koiran kanssa puuhailusta pitävälle omistajalle Tuhka olisi sen sijaan oikea kultakimpale! Tuhka on valmis valloittamaan uudet kulmat ja ihmiset toukokuun puolessa välissä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.