Leon

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

23.4.2017
Ihanasta Leonista tuli enkeli.

6.4.2017
Ihastuttavan ihana Leon on reipastunut mutta jäänyt mukavan rauhalliseksi pojaksi. Kunpa joku huomaisi tämän kultaisen säihkysilmän.

Leon tulee ystävällisesti luokse ja painaa päänsä syliin. Kukapa ei sydäntään tälle pojalle menettäisi. Kunpa Leon löytäisi oman kodin pian!

Viipurin koirat - Leon 2.4.2017

23.2.2017
Kaino Leon on kovin kaunis pentu. Vaikka vieraat vähän jännittääkin, uskaltaa Leon tepsutella uteliaana ihmisten joukossa ja ilahtuneena napsii herkut käsistä.

Irinan pentutalossa käy valtava kuhina. Iloiset pennut juoksentelevat sikin sokin jaloissa ja innokkaimmat hyppivät ympärillä ja toivovat tulevansa huomatuksi. Ruskeaa, mustaa ja kirjavaa niin paljon ympärillä, että hetki täytyy tarkkailla ympärille kuka oli kukin. Kun ruskeita pentuja kuvataan, jää kaunissilmäinen, hieman ujohko mutta ystävällinen Leon mieleen. Leon antaa nätisti käsitellä itseään, mutta sylissä oleminen ei varmasti mitään jokapäiväistä puuhaa ole ollut ja poikaa jännittää. Leon tutkailee kuitenkin uteliaasti ihmisiä ja varovaisesti lipaisee sormiakin ujosti muutaman kerran. Voi pientä. Tai ei niin pientä. Leon vaikuttaa suht jämäkältä pennulta ja siitä kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen poika. Kaunis sellainen ja se on varma.

Leonin taustasta meillä ei ole tietoa. Mistä lie poika tarhalle ilmestynyt. Leon toivoo kovasti, että kevät toisi tullessaan ikioman ja rakastavan loppuelämän kodin. Leon ei tiedä maailmasta vielä paljonkaan, ja paljon on opeteltavaa ja nähtävää vielä edessä. Oma lämmin koti, kunnollinen ruoka, leikit ja lenkit yhdessä oma ihmisen kanssa ovat asioita, joista poika haaveilee. Mikään valmis kotikoira Leon ei tietenkään vielä ole, sillä kukaan ei varmasti ole koskaan opettanut sille mitä tarkoittaa sisäsiisteys, kuinka kävellään nätisti hihnassa tai jäädään rauhallisesti yksin kotiin. Leon on valmis muuttamaan vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa, kärsivällisyyttä ja rakkautta uudelle ystävälleen, vaikkei kaikki aina niin täydellisesti sujuisikaan.

Viipurin koirat - Leon 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.