Lulu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2009

30.10.2012
Lulu sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.10.2012
Sydäntä särki, kun viimeksi näimme Lulun tarhalla. Ennen niin veikeän leikkisä Lulu on kadottanut ilonsa jonnekin. Sen ilmekin on aivan toisenlainen.

Poissa ovat Lulun heiluva häntä ja hymyilevä naama. Tarhan kovat olosuhteet ovat masentaneet sen, kuten niin monet muutkin koirat.

Lulu toivoo, että joku hyvä ihminen, joka on miettinyt huolellisesti koiran hankintaa, kirjoittaisi adoptiohakemukseen sen nimen. 

Viipurin koirat - Lulu 6.10.2012

20.5.2012
Lulun nauravassa naamassa on staffimaisia piirteitä, eikä vahva alapurenta vähennä hauskaa vaikutelmaa. Ihmisiin avoimen ystävällisesti suhtautuva Lulu etsii nyt itselleen uutta perhettä Suomesta.

Tapasimme Lulun Irinan tarhan työntekijöiden kahvihuneessa. Se oli saapunut tarhalle vasta hiljattain ja odotteli siellä pysyvämpää aitauspaikkaa. Lulu ilahtui kovasti saadessaan seuraa ja kävi vuoroin toisessa ja vuoroin toisessa kainalossa rapsutettavana.

Lulu on kasvoiltaan hiukan staffimainen, mutta vartaloltaan sopusuhtaisen keskikokoinen ja hoikka. Sen turkki on kauniin ruskea.

Emme vielä tiedä, miten Lulu suhtautuu koirakaverihin. Ihmisiin se joka tapauksessa suhtautuu avoimen ystävällisesti. Ihmettelen jälleen, kuinka joku on voinut hylätä tämänkin koiran muotoisen paketin kultaa. Lulu on taatusti ollut kotikoira, ja se tuskin sopeutuu tarhaelämään tuosta vain. Toivommekin, että Lulun matka ei pysähdy tähän, vaan jatkuu tarhalta pikaisesti oman ihmisen kainaloon.

Katso video Lulusta:

Viipurin koirat - Lulu

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.