Harald

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2012

6.7.2012
Harald muutti Saksaan.

14.6.2012
Harald ei ole kovin hirmuinen, vaan suloinen pieni pojanjässikkä. Harald oli tassutellut erään viipurilaisen mummon mökin ovesta sisälle. Hetken hassua pentua katseltuaan mummo oli tuumannut, että johonkin muuallehan se pitäisi saada vietyä. Ystävällinen naapuri auttoi mummoa ja ajelutti pojan Irinan tarhalle.

Haraldin elämä täyttyy nyt muiden pentujen kanssa painimisesta, syömisestä ja nukkumisesta. Päivän ehdoton kohokohta on se, kun joku tarhan työntekijöistä ehtii pysähtyä pentutalolle ja kaapata Haraldin hetkeksi syliinsä. Siitä poika nauttii kovin onnellisena, onhan ihmisten huomio niin kovin rajallista tarhaoloissa.

Ystävällinen Harald kaipaisi kotiin, jossa jaksetaan seuraavat yli kymmenen vuotta kulkea Haraldin kanssa yhteisiä polkuja. Ihan hetken Haraldin täytyy vielä odottaa rokotusten voimaanastumista, mutta jo aivan pian poika on valmis matkustamaan Suomeen - kunhan se oma koti on ensin tiedossa. Ole siis yhteydessä koiravaraajiimme, jos ei-niin-hirmuisen Haraldin paikka voisi löytyä elämästäsi!