Mari

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (<50 cm, 17 kg)
Syntymäaika: 2010

3.6.2012
Mari sai kodin Viipurista.

5.11.2011
Mari on ihastuttava tytöntirpakka, joka on elänyt lähes koko elämänsä tarhalla. Mari on luonteeltaan iloinen ja avoin, aina siellä missä jotain mielenkiintoista tapahtuu.  Mari tuotiin koiratarhalle jo pikkupentuna. Jostain syystä, ehkä suuresta koiramäärästä ja tavallisesta ulkonäöstä johtuen, on Mari jäänyt huomaamatta ja pistämättä kotia etsimään.

Mari on myös aktiivinen ja touhukas ja kaipaakin omistajaa, joka on valmis sekä opettamaan tyttöselle kotikoiran tapoja että vähintäänkin lenkkeilemään ahkerasti. Mielellään Mari harrastaisi jotain mukavaa ja vauhdiksta mutta kyllä kunnon kävely- ja juoksulenkitkin aina tarhaolot voittavat.

Mari on kooltaan mukavan kokoinen, 45-50 cm korkea ja hoikka. Mari lienee syntynyt vuonna 2010 ja on nyt alle 2-vuotias. Mari on tarhalla steriloitu ja valmis muuttamaan Suomeen koska tahansa.

Katso video Marista:

Viipurin koirat - Mari

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.