Rico

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

20.8.2015
Rico sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.7.2015
Melkoisen suloinen poika tämä Rico! Vähän tahtoo ujous vielä Ricoa vaivata, mutta eiköhän se pian karise tassuista, kunhan Rico pääsisi omaan kotiin.

Rico ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Ricon sisarukset ovat RoniRemuRiikaReneRositaRiannaRheaRosaRania ja Rina.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja pentuja, ja Rico kuuluu porukan keskikastiin. Se ei oikein omatoimisesti uskaltaudu tutustumaan, mutta toisaalta ei piileskele myöskään kopin kauimmaisessa nurkassa. Sen ilme on totinen, kun se arvio uusien ihmisten luotettavuutta: uteliaisuus kuitenkin pilkistää sen silmistä, vaikkei rohkeus vielä riitä tervehtimiseen.

Ricosta kasvaa aikuisena takuulla kulmakunnan komistus. Sen mainio viirukuono ja suloiset sinne tänne sojottavat korvat kertovat, ettei Rico ole ehkä aatelisten verta, mutta sitäkin enemmän persoonallista piskien sukua. Rico toivoo uudelta omistajaltaan rauhallista otetta elämään: Ricon ei tarvitse uskaltaa tehdä kaikkea tässä ja nyt, vaan yhdessä, samoin askelin, pääsee Rico tutustumaan omaan tahtiinsa kaikkiin sille uusiin asioihin. 

Ricosta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se tulee kaipaamaan sitä kaikkea, mitä jokainen koira kaipaa: mielekästä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, reippaita seikkailuja lähimetsissä ja kaduilla, kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen tutustumista. Sitä ennen se kaipaa kuitenkin rauhallista totuttelemista arkiseen elämään ja uusiin ympäristöihin, jotta Rico pääsee huomaamaan, ettei tässä maailmassa olekaan niin kauheasti asioita, joita tarvitsee jännittää. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.