Mozart

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

18.5.2013
Mozart sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

27.4.2013
Mozart taitaa rakastaa ihan kaikkia: takuuvarmasti pojan nenä on linssissä kiinni, kun yrität saada siitä kuvia!

Mozart oli löytynyt kadulta, kuten valitettavasti niin moni muukin Irinan tarhalle päätynyt koira. Yksinäinen pentu oli kiinnittänyt Irinan tuttavan huomion, ja eihän hän voinut harhailevaa ja ystävällistä pentua kadulle jättää. Niinpä Mozart sai kyydin tarhalle, ja siellä tämä reipas poika odottelee nyt uutta omistajaa.

Mozart on varsinainen pikkuriiviö! Kumisaappaiden varret ja takin hihat ovat koetuksella, kun Mozartin on ihan pakko päästä kokeilemaan naskalihampaillaan niiden kestävyyttä. Mozartia reippaampaa pentua saakin hakemalla hakea!

Kun seuraavana päivänä menimme tarhalle, suhtautui Mozart meihin jo selvästi rauhallisemmin: enää housun puntit eivät olleet jatkuvasti rei'itettävinä. Selvää kuitenkin on, että tämä poika tulee tarvitsemaan huumorintajuisen ja pitkäpinnaisen omistajan, joka jaksaa pojan iloiset, mutta välillä vähän ylikierroksille menevät riekkumiset. Ja uuden omistajan on ehdottomasti ymmärrettävä se, että Mozartin energia ei lopu korttelinkiertämisillä, vaan poika tulee tarvitsemaan paljon reipasta liikuntaa ja kaikkea muuta aktivoivaa puuhaa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.