Meira

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (<50 cm)
Syntymäaika: 2013

9.10.2016
Meira jäi asumaan kotihoitajansa luokse.

29.6.2015
Meira se vasta vekkuli tyttö on. Alkuun se on hiukan tuumivainen, mutta jo pian parkkeeraa itsensä jalkoihin hellittäväksi.

Meira katselee hymyssä suin, kun sen aitaukseen ollaan astumassa. Tyttö ravaa iloisena ympärillä tuuheaa häntäänsä heiluttaen, mutta ei heti uskaltaudu luokse. Muita koiria rapsuteltaessa Meira katselee sen näköisenä, että kovasti tekisi mieli itsekin tulla, mutta onko tuntemattomiin ihmisiin varmasti luottamista. Meira kokeileekin ensin ovelaa tyyliä ja juosta sipsuttaa nopeasti viereen niin, että sitä kerkeää vain hipaisemaan. Sitten tyttö kipittää pois ja katselee taas vähän matkan päästä. Jokaisesta rapsutuskerrasta se innostuu aina vain lisää, ja pian tyttö onkin jalkojen juuressa istumassa ja nauttimassa läheisyydestä silmät puolitangossa.

Meira on arviotu noin parivuotiaaksi, mutta voi olla vanhempi tai nuorempikin. Vitivalkoinen hammasrivistö kiiltää sen suussa, joten joka tapauksessa nuori tyttö on kyseessä. Tällä hetkellä Meira elää isossa koiralaumassa, ja vaikuttaisi tulevan hyvin toimeen muiden kanssa sukupuoleen katsomatta. 

Emme tiedä, mistä Meira on tarhalle tullut, joten arvailuksi jää onko sillä joskus ollut koti. Tulevan omistajan täytyykin huomioida, että monet asiat voivat olla alkuun Meiralle uusia ja jännittäviä, ja niihin onkin hyvä tutustua rauhallisen ja turvallisen ihmisen opastuksella. Meira on nuori tyttö, ja kotiutumisen myötä löytyy siitäkin varmasti enemmän iloa ja energiaa, joten pelkäksi sohvatyynyksi Meira ei halua.

Mikäli ihastuit Meiraan ja haluat kuulla siitä lisää, ota rohkeasti yhteyttä ja täytä adoptiohakemus!

Viipurin koirat - Meira 27.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.