Kia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

21.10.2012
Kia sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.9.2012
Herttainen Kia nauttii viimeisissä syksyisissä auringonsäteissä lepäilemisestä. Vaikka kyllä tästä tytöstä löytyy vauhtiakin, kunhan se sille päälle sattuu!

Hauska laikukas sisarusparvi Kia, Kide, Kiira ja Kiri syntyivät viipurilaisen mummon luona asuvalle nartulle. Mummon lapsenlapset olivat ajatelleet ilahduttaa yksinäistä mummoa ja hankkivat hänelle seuraksi valkokirjavan tyttöpennun. Vaan eipä kulunut kuin vuosi, kun mummon koira sai itse pentuja. Eihän mummo olisi ison koiralauman kanssa pärjännyt, joten lapsenlapset kuljettivat pennut Irinan tarhalle etsimään koteja.

Kia on iloinen ja aurinkoinen tyttö. Kia rakastaa nauttia syksyn viimeisistä lämpimistä päivistä, jolloin tyttö valitsee pentuaitauksesta sen paikan, mihin auringonsäteet vielä yltävät, ja köllähtää sinne lämmittelemään. Mutta osaa Kia olla myön menevä tyttö: silloin tarhan purut vain pöllyävät, kun Kia päättää saada pienen ilohepulin ja säntäillä pitkin aitausta!

Sisarustensa tapaan Kia pitää kovasti ihmisistä ja haluaisi koko ajan huomiota ja rapsutuksia. Tarhalla ihmisseuraa riittää kovin vähän, joten jokaisen sinne joutuneen pennun toivoisi pääsevän mahdollisimman pian pois tarhaoloista. Siitä Kiakin haaveilee, ja tämä pieni hassu kaunokainen voisi matkustaa Suomeen lokakuun lopussa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.