Ida

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

11.7.2015
Ida sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.6.2015
Vikkelä Ida on reipas ja iloinen tyttö, joka takuulla on siellä missä tapahtuu!

Idan onni ei ollut alkuun suotuisa, sillä se hylättiin pian luovutusiän ylittämisen jälkeen. Onneksi sen verran tuuria oli kuitenkin matkassa, että Ida pääsi Irinan tarhalle odottamaan uutta kotia, eikä joutunut jäämään kadulle varomaan vaaroja.

Ida on hyvin luottavainen ja avoin pentu. Se tepastelee joukon etunenässä tutustumaan ja hakee huomiota reippaasti ja iloisesti uusiltakin ihmisiltä. Edes syliin nostaminen ei Idaa jännitä, vaan se nauttii kovasti kaikesta saamastaan huomiosta.

Ida tulee hienosti toimeen myös aitauskaveriensa kanssa. Pentumaiseen tapaan se rakastaa erilaisia leikkejä, ja niiden päätteeksi on ihana nukahtaa tiiviiseen pentukasaan aitauksen nurkkaan. Idan elämänasenne näyttää vielä varsin huolettomalta ja toivommekin, että Idaa onnistaa pian. Liian moni suloinen pentu joutuu varttumaan tarhalla teini-ikäiseksi, ja sen jälkeen kodinsaantimahdollisuudet laskevat roimasti. Eihän Idan tarvitse jäädä odottelemaan sitä?

Idasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Koska Ida on reipas ja iloinen pentu, uskomme se sopeutuvan monenlaiseen kotiin: maalle tai kaupunkiin, lapsiperheeseen tai yhden aikuisen talouteen. Pääasia on, että Idasta huolehditaan mahdollisimman hyvin, tuli elämässä eteen mitä tahansa. Ida haluaa loppuelämän kotiin - rakastettavaksi perheenjäseneksi ja omistajansa parhaaksi ystäväksi. Toki pitää muistaa, että Idasta varttuu aktiivinen nuori tyttö: riittävästi liikuntaa, tapakasvatusta ja muuta aktivointia, niin Ida on tyytyväinen tyttö.

Viipurin koirat - Ida 13.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.