Remu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

21.7.2015
Paha ripuli ja suolistoinfektio koituivat pienen Remu-pojan kohtaloksi.

10.7.2015
Remu ei ihan vielä ole nimensä mukainen menijä, mutta toivottavasti jo pian kainostelut unohtuvat!

Remu ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Remun sisarukset ovat RoniReneRiikaRicoRositaRiannaRheaRosaRania ja Rina.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja pentuja, ja Remu kuuluu porukassa keskikastiin. Se katselee touhujamme tarkkaavaisesti ja herkkujen voimalla tulee myös luokse. Silittäminen ja syliin nostaminen ovat Remusta kuitenkin vielä vähän jännitä juttuja, vaikkei se kovasti laitakaan vastaan, kun kuvaamista varten nostamme sen syliin.

Toivottavasti Remu on jo pian nimensä veroinen touhottaja. Vielä se on kuitenkin sen verran ujo ja varovainen poika, että se toivoo löytävänsä pitkäjänteisen omistajan. Reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi varmasti iso plussa: toisen tassunjäljissä tepastelemalla olisi Remusta varmasti turvallista tutustua uusiin asioihin ja paikkoihin.

Remusta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se tulee kaipaamaan sitä kaikkea, mitä jokainen koira kaipaa: mielekästä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, reippaita seikkailuja lähimetsissä ja kaduilla, kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen tutustumista. Sitä ennen se kaipaa kuitenkin rauhallista totuttelemista arkiseen elämään ja uusiin ympäristöihin, jotta Remu pääsee huomaamaan, ettei tässä maailmassa olekaan niin kauheasti asioita, joita tarvitsee jännittää. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.