Rudolf

Sukupuoli: uros
Koko: suuri (n. 60-65 cm)
Syntymäaika: 2014

24.4.2016
Rudolf sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.3.2016
Rudolf on huomiota herättävän komea jätkä. Vaikka pojan ulkoinen olemus vähän karskilta näyttääkin, paljastuu Rudolf kuitenkin hyvin ystävälliseksi ja ihmisrakkaaksi pojaksi.

Rudolf päätyi Irinan tarhalle jo loppuvuodesta. Kuulemamme mukaan pojalla oli koti ja kodilla kanoja. Kun kanat yksi toisensa jälkeen hävisivät, paljastui syylliseksi pian Rudolf. Suivaantunut isäntäväki oli sitä mieltä, että kanavaras saa lähtöpassit ja niinpä Rudolf muutti Irinan tarhalle.

Rudolf tulee iloisena tervehtimään aitaukseen saapuvia ihmisiä. Tuttu tai tuntematon tyyppi, tasapuolisesti pusuja kaikille. Rapsutuksia Rudolf näyttää rakastavan ja poikaa saisikin mieluusti silitellä ja hellitellä vaikka koko päivän. Rudolf vaikuttaa ystävälliseltä ja luottavaiselta pojalta, joten mitään kovin ikäviä kokemuksia sillä ihmisistä tuskin on.

Rudolf on ehtinyt asustaa jo useammassakin aitauksessa tarhalla. Sen aitauskaverit ovat pääasiassa olleet narttuja, ja tyttöjen ympäröimänä Rudolf hyvin viihtyykin. Rudolfin tulevassa kodissa voisi siis olla tyttökaveri odottamassa - miksei useampikin, mutta urosseuraa herra tuskin arvostaisi yhtä paljon. Rudolfin rotuperimässä taitaa virrata vahvasti saksanpaimenkoiran veri, joten kyseisen rodun ominaisuuksia saattaa pojasta löytyä. Koska Rudolf on iso ja voimakas koira, täytyy sen tulevalla kodilla olla kokemusta jo ennestään - mieluiten vastaavantyyppisistä koirista.

Tällä hetkellä Rudolf asustaa tarhan ulkopuolella ketjun päässä. Ihmisrakas poika hyppelehtii iloisena raskas ketju kaulassaan kolisten yrittäen saada itsensä huomatuksi, sillä mitään muuta Rudolf ei halua yhtä paljon, kuin laskea painavan päänsä ihmisen lämpimään syliin.

Viipurin koirat - Rudolf 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.