Maisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2018

10.8.2019
Maisa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.7.2019
Pörheä kaunotar Maisa on kova tyttö pussailemaan! Maisa tervehtii reippaasti niin tutut kuin tuntemattomatkin.

Maisa saapui Irinan tarhalle keväällä muutaman muun koiran kanssa. Tarkkaa tietoa Maisan menneisyydestä ei ole, jostain kylänraitilta tyttö oli vain tarpeettomana saateltu matkaan. On varsin selvää, että luottavaisella ja vieraiden sylissä onnellisena kieriskelevällä Maisalla on joskus ollut koti, mutta jostain tuntemattomasta syystä se on joutunut kodittomaksi. Maisa toivoo nyt kovasti, että tarhapäivät olisivat pian luetut ja oma ihminen Suomessa odottaisi sitä.

Maisa ei turhaan jää aitauksen varjoon ihmettelemään saapuvia vieraita. Sen häntä hulmuaa iloisesti portilla, mitä lähemmäs vieraat aitausta astelevat. Aitauksessa käy melkoinen kuhina, kun monta iloista pentua yrittää saada osansa huomiosta. Maisa nuuskuttelee uteliaana uusia tuoksuja ja pehmoiset käpälät yrittävät kurkotella vasten pentupaljouden joukosta. Ystävällinen ja kiltin oloinen Maisa vaikuttaa myös sopuisalta ja mukavalta koiralta kanssa-asujia kohtaan. 

Maisan toiveissa olisi löytää koti, jolla olisi aikaa ja motivaatiota harjoitella erilaisia kotikoirantaitoja askel kerrallaan. Maisalla ei välttämättä ole käsitystä sisäsiisteydestä, hihnassa kävelemisestä tai yksin olemisesta. Maisa tuskin on joutunut elämään tarhaoloissa tärkeää pikkupentuvaihetta, vaan jotain maailmaakin on ehkäpä tullut nähtyä ja koettua ennen tarhalle joutumista. Maisa on kooltaan ainakin toistaiseksi mukavan keskikokoinen, mutta oletettavasti kasvaa vielä jonkin verran. Harmillisesti muuten niin kauniin Maisan hampaissa on jonkinasteinen kiillevaurio, joten tulevan kodin on varauduttava hammaslääkärikäynteihin. Maisa on sterilisoitu tarhalla Viipurin Koirien tuella.

Viipurin koirat - Maisa 30.5. & 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.