Vanilla

Sukupuoli: narttu

Koko:

Syntymäaika: 9/2012

4.2.2013

Vanilla on niin suloinen ja sylissä rutistettava kuin pieni pentu vain voi olla! Ja tyttö tekee kaikkensa sulattaakseen ihmisen sydämen. Se on ainut tapa päästä tarhalta omaan kotiin.

Ja valitettavasti kotiin pääseminen on pienelle pennulle myös lähes ainut tapa säilyä hengissä.

Vanilla ja Kaneli lienevät siskokset, vaikka niiden ulkonäössä ei kovin samaa olekaan. Tytöt löytyivät hylättyinä samasta paikasta, Viipurin juna-aseman vierustalta, jossa tuiman näköiset vartijat katselivat tyttöjä kulmiensa alta. Joku ystävällinen henkilö oli ottanut Irinaan yhteyttä, ja näin Irina porhalsi hakemaan tytöt tarhalle, joka kuitenkin on ripauksen verran turvallisempi kuin Viipurin keskusta.

Vanillassa on sellaista pilkettä silmäkulmassa, että tyttö tuskin kauaa tyytyy istua nököttämään paikallaan, vaan oman kodin löydettyään pistää tassua toisen eteen ja mahdollisesti kodin uuteen järjestykseen. Etsimme Vanillalle ihmistä, joka on valmis kasvamaan yhdessä koiratytön kanssa ja kasvaessaan selviämään monista haasteista, joita koiranpentu kotiin tullessaan tuo mukanaan.

Kun sellainen koti ja ymmärtävä ihminen löytyy, on Kaneli valmis matkaamaan uuteen turvalliseen elämään. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.