Solmu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 2011

30.8.2014
Solmu sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

16.8.2014
Solmu on tottunut tarhaelämään ja on saanut kavereita. Se on puuhakas tyttö, joka jaksaa painia toisten koirien kanssa.

On sillä myös luonnetta niin, ettei se jää yhtään isompiensa jalkoihin.  Solmu leikki oheisella videolla mm. upouudella hienolla pallolla.

Viipurin koirat - Solmu & Isolda 16.8.2014

14.7.2014
Touhukas, ihmisrakas ja iloinen kippurahäntä Solmu hylättiin tarhalle kodista ja nyt tyttö toivookin onnensa kääntyvän.

Niin vain kyllästyi Solmunkin omistaja koiraansa ja päätti hylätä sen Irinan tarhalle etsimään uutta kotia. Solmu itse ei voi ymmärtää lainkaan miksi näin tapahtui, mutta onneksi iso koiratarha ei ole saanut sitä murheelliseksi ainakaan vielä.

Koko pieni koiratyttö on pelkkää iloa ja aurinkoa kun näkee ihmisiä, ja tuuhea kippurahäntä vispaten iloitsee koko pienellä sydämellään jokaisesta näkemästään ihmisestä, jokaisesta saamastaan rapsutuksesta ja jokaisesta hetkestä, jonka saa ihmisen seurassa viettää. Solmu tuntuu suhtautuvan niin ihanan avoimesti vieraisiin, että sillä tuskin on takanaan mitään suurempia traumoja ihmisistä.

Solmu on arviolta nyt noin kolmen vuoden ikäinen. Koska Solmu on hylätty tarhalle suoraan kodista, sillä saattaa hyvinkin olla joitakin kotikoiran tapoja tallella, mutta uuden omistajan on silti hyvä varautua opettamaan tytöllä miten sisällä kuuluu käyttäytyä. Solmu vaikuttaa touhukkaalta neidiltä, jolle ei riitä pelkkä sohvalla köllöttely omistajan kainalossa vaan tulee se tarvitsemaan reipasta liikuntaa ja muuta aktivointia.

Ihastuttava Solmu on valmis matkaamaan Suomeen heti oikean ihmisen löydyttyä!

Viipurin koirat - Solmu 28.6.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.