Solina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2013

6.2.2017
Solina sai kodin Viipurista.

1.9.2015
Solina on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas tyttö, joka päätyi tarhalle kesällä. Solina toivoo, että jostain löytyisi mukavalle ja aikuisellekin koiratytölle rakastava koti.

Solina pääsi pitkästä aikaa hihnakävelylle ja siitähän tyttö oli vallan innoissaan. Pimeässä sisähäkissä eläminen on ihmisrakkaalle tytölle rankkaa ja turhauttavaa eikä siis ollut ihme, että päivä oli kenties yksi sen onnellisimmista aikoihin.

Auringonvalo, hiekkatie tassujen alla, pienet lammikot ja ruohikon tuoksut saivat Solinan poukkoilemaan ilosta ja meno oli välillä sen mukaista. Puhtia riitti, mutta se on ymmärrettävää. Ohi ajavat autot ja rekat eivät juurikaan hetkauttaneet tyttöä, vaan paljon mielenkiintoisempia asioita löytyi ojanpenkalta. Ihmisrakas Solina kaipaisi omaa ihmistä, jonka kanssa tyttö pääsisi reippaan kävelylenkin jälkeen köllöttelemään kotisohvalle eikä osoitteena olisi sama, synkkä ja lohduton häkki.

Viipurin koirat - Saarni & Solina 10.10.2015

23.7.2015
Iloinen ja ystävällinen parivaljakko Saarni ja Solina päätyivät kesällä Irinan luokse. Tarhanpitäjän kertoman mukaan kaksikko varttui pienestä lähtien kylässä ja paikalliset asukkaat pitivät huolen, että ne saivat syödäkseen. Kylän asukkaat huomasivat kuitenkin jossain vaiheessa, että alueella kävi kissakato ja syyllisiksi paljastuivat Saarni ja Solina. Niinpä ne tuotiin tarhalle, ja nyt näillä mukavilla ja ihmisrakkailla koirilla on mahdollisuus löytää kunnollinen ja rakastava koti Suomesta.

Ystävällinen silmäpari katselee toivonkipinä silmissään häkin sisäpuolelta, kun näkee ihmisten kävelen ohi. Katsetta ei voi vastustaa, ja uutta tuttavuutta onkin mentävä samantien tervehtimään. Ensitapaamisella Solina kiehnää innoissaan jaloissa, mutta alkuhuuman tasoituttua se jää rauhallisena seisomaan viereen ja onnellisena ottaa vastaan rapsutuksia.

Solina tuntuu suhtautuvan ihmisiin hyvin luottavaisesti ja avoimesti, joten luultavasti sillä on pääosin vain hyviä kokemuksia ihmisistä. Solina jakaa toistaiseksi pienen sisähäkin Saarnin kanssa, joten sen luulisi tulevan hyvin juttuun ainakin muiden uroksien kanssa. Solina on arvioitu noin parivuotiaaksi, mutta hyvin olla hiukan nuorempikin.

On täysin mahdollista, ettei Solinalla ole milloinkaan ollut omaa kotia. Sillä ei välttämättä ole minkäänlaista käsitystä siitä, mitä kotikoiran tapoihin kuuluu. Monet asiat, kuten sisäsiisteys ja hihnassa kulkeminen voivat olla täysin vieraita asioita Solinalle. Tyttö toivookin löytävänsä ihmisen, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä uusien asioiden opetteluun.

Mikäli kodissasi voisi hyvin olla vielä tilaa yhdelle aikuiselle ja ihanalle koiratytölle, toivoo Solina kovasti, että se muistettaisiin.

Viipurin koirat - Saarni & Solina 27.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.