Cacao

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

26.10.2012
Suruksemme saimme kuulla, että Cacaon elämä päättyi lyhyeen. Olosuhteet olivat liian kovat pikkuiselle.

17.10.2012
Cacaolla on valtava hellyyden tarve, se tulee aina uudelleen jalkoihini ja nousee hellästi jalkojani vasten pyytääkseen syliin. Kun lasken sen takaisin lattialle, se alkaa itkeä sydäntä särkevästi.

Tästä ei kahvihetki pehmene! Sisarukset Cacao, Mocca ja Cappuccino pitävät siitä huolen! Karvapallosisarukset taapertavat peput heiluen tarhan pienempien pentujen aitauksessa. Lässytykseltä ei tule loppua, kun erehdymme kurkistamaan aidan taakse. Ja pennut käyttävät hetken hyväkseen; yksi niistä tulee ja repii lahjetta, kumpparin solkea ja hellästi puree hätisteleviä sormia. Toinen kiipeää makuukaukalon seinää pitkin ja piipittää kimakalla äänellä, ei tietenkään halua kulkea aukosta, joka olisi avoinna kaukalon toisessa päässä. Ja kolmas kurkistelee kaukalon takaa uteliaana, mutta ei uskaltaudu heti esille.

Cacao on suloinen, harkitsevainen pentu, joka ei säntäile suin päin minnekään. Sillä on valtava hellyyden tarve, se tulee aina uudelleen jalkoihini ja nousee hellästi jalkojani vasten pyytääkseen syliin. Kun lasken sen takaisin lattialle, se alkaa itkeä sydäntä särkevästi. Cacao, hellä leijonapoika.

Cacao on vähän siskoaan pienempi, mutta kasvanee koiran kokoiseksi! Etsimme pojalle kotia, jossa ymmärrettäisiin pienen pennun sielunelämää, mutta ei annettaisi sen pyöräyttää itseään omistajan pikkurillin ympärille. Cacao kasvaa ja sen myötä tulevat erilaiset metkut ja murkkuiän möröt. Cacaon kodissa on oltava määrätietoista ymmärtämystä ja taitoa kasvattaa pennusta yhteiskuntakelpoinen koirakansalainen.

Kuukauden verran on Cacaonkin odoteltava tarhalla, kunnes rokotukset ovat voimassa ja tullin ovi uuteen kotiin voi aueta. Jos kiinnostuit kahvin tuoksuisesta pennustamme, ethän aikaile!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.