Nuunuu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

3.4.2019
Suru-uutisia Viipurista: Nuunuu on menehtynyt.

21.3.2019
Paksuturkkinen ja ystävällinen Nuunuu pelmahti parin muun pennun kanssa Irinan tarhalle kesämökkialueelta eli datsalta.

Nuunuu, Funja ja Maunu löydettiin yksinään mökkialueelta. Niitä ei kukaan kaivannut eikä tahtonut omikseen, joten ne tuotiin Irinan tarhalle. Kaikki kolme ovat vähän erinäköisiä, mutta väritys on jokseenkin samanlainen. Onkin ihan mahdollista, että saman löytöpaikan, olemuksen ja iän perusteella ne ovat samaa pentuetta. Kaikki ovat vielä vähän puulla päähän löytyjä ja tuntuvat kovasti ihmettelevän mihinkäs kummaan sitä on oikein jouduttu.

Nuunuu istuskelee rauhallisena aitauksessaan ja katselee uteliain silmin ympäristön tapahtumia. Tytön olemus on vielä vähän ihmettelevä, mutta tarhavieraat Nuunuu toteaa kuitenkin mukaviksi tyypeiksi. Pörröinen nassu tuijottelee maasta kovasti silmiin tapittaen. Nuunuu ei varsinaisesti säiky vieraita ihmisiä, mutta saattaa aluksi hivenen tuumivana pakittaa pari askelta. Sylihoito tekee kuitenkin hyvää ja päästessään takaisin maahan Nuunuu muuttuu heti rohkeammaksi ja on entistä seurallisempana vieressä istuskelemassa. 

Nuunuu vaikuttaa ihmisystävälliseltä ja herttaiselta tytöltä. Pörröinen Nuunuu on lisäksi vietävän suloinen pentu, josta kasvaa aikuisena varmasti komeaturkkinen kaunotar. Pentujen menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, mutta ne tuskin ymmärtävät kotikoiran elämästä ja -taidoista mitään. Ne eivät kuulu niihin onnekkaisiin pentuihin, joita on hoivattu rakkaudella ja huolenpidolla syntymästään lähtien ja jotka saatellaan omiin koteihinsa hyvinvoivina ja täysin sosiaalistettuina. Mutta ne ovat olemassa, ja kärsivällisyyden ja ajan avulla niistäkin kasvaa yhtä hienoja ja tärkeitä perheenjäseniä jollekin onnekkaalle. Nuunuu voisi ilahtua esimerkkiä antavasta kivasta koirakaverista, mutta se ei ole ehdoton kriteeri, sillä sen verran reippaasta tytöstä on kuitenkin kysymys. Nuunuun toiveissa on päästä nopeasti pois tarhalta, oli tarjolla sitten hoitopaikka tai tietysti se ihanin, oma koti.

Viipurin koirat - Nuunuu16.3.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.