Eemeli

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2015

21.6.2016
Eemeli sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

28.4.2016
Eemelin edellinen koti ei poikaa osannut arvostaa, ja niinpä ihana ja ystävällinen Eemeli etsii nyt uutta kotia Irinan tarhalta käsin.

Eemeli on nuori, arviolta alle vuoden ikäinen poika, joka hylättiin tarhalle kodista. Syytä hylkäämiselle emme tiedä, mutta kenties aikuisen koiran mittoihin kasvanut Eemeli ei enää ollutkaan yhtä suloinen ja kiva nappisilmä kuin pienenä pentuna. Niin tai näin, Eemeli on mitä hurmaavin nuorimies, johon ei voi olla ihastumatta.

Koirien haukunta täyttää päärakennuksen sisätilan, kun sen läpi astelee. Monet iloiset ja odottavat katseet seuraavat perässä. Ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Sisällä käytävällä seisoo kaunis musta koira, jonka ystävällinen ja lempeä katse kohtaa omani. Se kävelee rauhallisin askelin viereen, nuuhkii varovaisen uteliaasti vaatteita ja pudottaa lopulta päänsä syliini. Turkki on hyvin hoidettu. Puhdas ja pehmeä. Joku on pitänyt Eemelistä hyvää huolta. Sama joku, joka hylkäsi pojan, käänsi sille selkänsä ja jätti yksin tarhalle selviytymään.

Eemelistä ei pahaa sanottavaa ole. Kodista tarhalle joutuminen on kova paikka, mutta muutamien viikkojen aikana pahin järkytys on kaikonnut ja Eemeli on alkanut sopeutua tarhaelämään. Eemeli on hyvin ystävällinen ja avoin poika, joka ilahtuu suuresti saadessaan ihmisiä luokseen. Poika kiehnää onnellisena vieressä antamassa pusuja, ja sen kauniit ja vilpittömät silmät oikein täyttyvät ilosta, kun sille tarjotaan huomiota ja rapsutuksia.

Toistaiseksi Eemeli ei vaikuta miltään mahdottomalta säheltäjältä, mutta kotioloissa nuori poika voi löytää itsestään uutta virtaa, joten kenenkään sohvankoristeeksi Eemeli ei halua. Vaikka Eemelillä on joskus ollut koti, voi monia kotikoiran taitoja hyvinkin joutua vielä harjoittelemaan.

Mikäli ihmisrakkaalle ja sympaattiselle pojalle olisi kodissasi ja sydämessäsi tilaa, toivoo Eemeli pikaista yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.