Luiza

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2015

15.3.2016
Heikossa kunnossa ollut Luiza ei jaksanut enää taistella vaan siirtyi pilven reunalle.

7.2.2015
Raidallinen ja pörröinen Luiza on kerrassaan vastustamaton pentu. Luonteensa puolesta Luiza on myös täyttä kultaa, ihana ja ystävällinen tyttö!

Luiza päätyi siskonsa Lidan kanssa alkuvuodesta Irinan tarhalle. Siinä missä Lida-sisko vielä arkailee uusia ihmisiä, tulee Luiza iloisesti häntäänsä heiluttaen antamaan pusuja ja nauttimaan rapsutuksista. Luiza vaikuttaakin oikein sympaattiselta ja ystävälliseltä tytöltä, joka nauttii suuresti ihmisten läheisyydestä. Penturiiviövaihde ei ainakaan vielä ole Luizalle mennyt päälle eikä tyttö vaikuta miltään hirveältä säheltäjältä. Kotiutuessaan tämäkin asia voi hyvin muuttua, mutta ainakin toistaiseksi Luiza on mukavan rauhallinen pentu.

Luiza etsii kotia, jossa ymmärretään, että uuden elämän alkuvaiheessa monet asiat voivat olla outoja ja jännittäviä. Hihnakävely, yksin oleminen ja sisäsiisteys ovat asioita, joista Luiza ei ole koskaan kuullutkaan. Luiza ei myöskään tyydy vain koristamaan sohvaa, vaan tarvitsee reippaita lenkkejä ja muuta mukavaa yhdessä touhuamista. Ennen kuin tarjoat Luizalle kotia, mieti tarkoin tulevia vuosiasi, sillä Luizaan on sitouduttava sataprosenttisesti - myös vaikeina aikoina. Jos päätös on kuitenkin tarkkaan harkittu ja ainakin sataan kertaan mietitty, odottaa Luiza Viipurissa ilouutisia!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.