Papu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

13.11.2013
Papu varattiin saksalaiseen kotiin.

10.11.2013
Papu pieni pörrötukka! Uteliaana Papu tarkkailee vieraita, mutta ei ihan uskalla vielä omaehtoisesti tulla rapsuteltavaksi ja hellittäväksi. Papu toivookin oman kodin pikaisesti löytyvän.

Kovin paljoa ei ole Papu-poika elämässään vielä nähnyt ja siksi uudet asiat vielä tuppaavat hiukan jännittämään. Sylissä Papu on rauhallisin mielin ja tutkailee tarkkaavaisesti korkeuksista ympäristöään. Iso tarha ja kova meteli saavat Papu-pojallekin pari huolestunutta otsaryppyä aikaan, mutta hirmuisen nätisti poika antaa itseään silittää.

Papu telmii muiden pentujen kanssa sateisessa Viipurissa, mutta kylmä talvi on jo ovella eikä pikkuinen poika haluaisi sitä tarhalla viettää. Papu kaipaa omistajaa, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä sopeuttaa sitä uusiin asioihin ja tilanteisiin. Papu lupaa tuoda uuden omistajansa elämään lämpöä ja vilskettä, kunhan joku ihana ihminen sen vain ensiksi huomaisi.

Papu on valmis matkustamaan Suomeen joulukuun alun jälkeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.