Snezhanna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 2018
Sijainti: Margaritan tarha, Kamennogorsk

16.11.2023
Snezhanna sai kodin Venäjältä.

1.5.2023
Tapasimme Snezhannan jälleen. Se ulkoilee jo tottuneesti tutuissa valjaissaan ja tulee uteliaana nuuhkimaan meitä.

Snezhanna kävelee hihnassa kauniisti vetämättä. Se tekee tuttavuutta nyt omasta aloitteestaan, ottaa rohkeasti herkkuja käsistämme ja antaa jopa silittää.

Viipurin koirat - Snezhanna 8.4.2023

18.8.2022
Meripihkan värinen katse pysäyttää kenet tahansa -  Snezhanna on upea kaunotar, joka on kuitenkin ujo ja varovainen tyttö. 

Snezhanna syntyi epäonnisten tähtien alla: se löytyi jo pienenä pentuna kadulta, hylätyn emon sinne synnyttämänä. Eikä sen kaunis värityskään tuonut sille onnea mukanaan: se jäi kasvamaan tarhalle ilman, että kukaan halusi tarjota sille kotia.

Tarhalla kasvaminen teki Snezhannasta kovin ujon tytön, ja se viihtyi pitkään lähinnä kopissaan piilottelemassa. Vasta aivan viime aikoina Snezhanna on alkanut kiinnostua ihmisistä, koska sen sosiaalistamiseen on ehditty panostamaan. Sen vuoksi toivomme kovasti, että Snezhanna saisi mahdollisuuden elää vielä rakastettuna, omana varovaisena persoonanaan kodissa.

Snezhanna on edelleen kovin kaino, hiljainen ja ujo tyttö. Se ei tule tuntemattoman ihmisen luokse itse, mutta se ei kuitenkaan pakene, jos sen luokse menee. Tarhalla käyvät vapaaehtoiset ovat opettaneet Snezhannaa kävelemään hihnassa ja se käveleekin hihnassa kauniisti, ainakin tutussa ympäristössä: ei vedä eikä jää jälkeen. Vapaaehtoiset ovatkin laittaneet aikaa, herkkuja ja rapsutuksia niin paljon Snezhannan totuttamiseen, että voimme olla vain todella kiitollisia tästä kaikesta työstä. Ilman sitä Snezhanna ei olisi koskaan saanut mahdollisuutta päästä omaan kotiin.

Tarhalla Snezhanna tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa, eikä sen ole koskaan nähty haastavan riitaa mistään asiasta. Pennusta aikuiseksi tarhaoloissa kasvaneelle koiralle onkin erittäin tärkeää, että sillä on koirakaveri tuomassa turvaa myös tulevassa kodissa. Koirakaveri auttaa sopeutumisessa tilanteeseen, jossa tarhalta kotiin muuttavan koiran koko maailman mullistuu hetkessä.

Snezhannalle ei pitkään aikaan edes yritetty etsiä kotia sen arkuuden vuoksi. Nyt, kun vapaaehtoiset ovat auttaneet Snezhannaa tottumaan ihmisiin, olisi se valmis muuttamaan omaan kotiin, rauhalliseen paikkaan koirakaverin luokse. Snezhanna tuskin reipastuu koskaan niin paljon, että se innostuisi vieraisiin ihmisiin tutustumisesta, koiraharrastuksista tai reissaamisesta. Mutta omien, turvallisten ja ymmärtäväisten ihmisten seuraa se tulee varmasti arvostamaan omalla, kainolla ja rauhallisella tyylillään.

Heppoisin perustein Snezhannalle ei etsitä kotia. Uudella omistajalla tulee olla kokemusta ujoista koirista sekä ymmärrystä aran koiran vaatimasta ajasta ja pitkäjänteisestä työstä. Jos harkitset kodin tarjoamista Snezhannalle, luethan ajatuksella tekstimme aran aikuisen koiran sopeuttamisesta uuteen kotiin.

Luovutamme Snezhannan ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-oma piha
-koirakaveri

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin.

Viipurin koirat - Snezhanna 14.8.2022

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.