Jerry

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 2013

8.4.2016
Jerry sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

4.3.2016
Pienen Jerryn elämä muuttui kertaheitolla, kun sen omistaja kuoli. Jerryn ei onneksi tarvitse etsiä kotia tarhalta käsin vaan poika saa olla hoitopaikassaan kunnes oma ihminen löytyy.

Tarhanpitäjä Irina pyysi apuamme, sillä pikkuruisen Jerry-pojan omistaja menehtyi. Jerryn kokoiselle pikkukoiralle tarha on vaarallinen ja turvaton paikka, joten onneksi poika saa odotella uutta kotia hoitopaikassa. Pikku-Jerry piipahti autokyydillä tarhan edustalla varta vasten esittäytymässä muutamalle yhdistysaktiiville. Luonnollisesti kova haukunta ja meteli pelottivat Jerryä, mutta nätisti poika antoi silittää itseään eikä ollut moksiskaan, kun tuntemattomat kaappasivat syliin ja antoivat rapsutuksia.

Vaikka Jerry on elänyt varmasti jonkinlaista kotikoiran elämää, voi uusi omistaja valmistautua siihen, että joissain asioissa Jerryä joutuu vielä opastamaan. Tarhanpitäjä Irinan mukaan Jerry ei turhia räksytä. Jerry on arviolta noin kolmen vuoden ikäinen nuorimies, ja sopivan kodin löydyttyä Jerry on valmis matkaamaan omaan, lopulliseen kotiinsa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.