Asla

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

20.8.2015
RIP Asla. Asla loukkaantui tarhalla ja tuotiin Suomeen hoitoon. Vammat olivat kuitenkin niin pahoja, että iloisen Aslan elämä päättyi aivan liian aikaisin.

3.6.2015
Huh, mikä komistus! Huomiota herättävän kaunis Asla on myös luonteensa puolesta ihan kympin poika.

Asla on Irinan tarhalla jo toistamiseen. Ensimmäisen kerran se päätyi sinne pienenä pentuna ja saikin hyvin nopeasti kodin Viipurista. Omistaja kuitenkin palautti sen allergiaan vedoten, ja nyt poika on jälleen koditon. Toivottavasti näin mukava poika ei joutuisi enää heitellyksi paikasta toiseen vaan kunnollinen loppuelämän koti odottaisi sitä Suomessa.

Asla on hyvin mukavan, iloisen ja sosiaalisen oloinen poika. Se tallustelee rennon avoimesti tervehtimään vieraita ja nautiskelee hyvillä mielin saamistaan rapsutuksista. Samassa aitauksessa elää myös iso joukko muita nuoria uroksia ja narttuja, ja niiden kanssa Asla vaikuttaisi tulevan hyvin toimeen. Aslan ulkoisessa olemuksessa on paljon samaa kuin belgianpaimenkoirassa tai saksanpaimenkoirassa, joten todennäköisesti näitä rotuominaisuuksia siitä saattanee löytyä. Kooltaan se jäänee kuitenkin pienemmäksi.

Asla muuttaisi mieluusti sellaiseen kotiin, jossa ollaan valmiita puuhailemaan koiran kanssa. Sohvankoristeeksi Aslasta ei ole, vaikka touhutun päivän jälkeen se mieluusti sohvalle ihmisensä kainaloon käpertyykin. Uuden omistajan on myös varauduttava siihen, että monia uusia ja jännittäviä asioita voi tulla eteen, jotka vaativat harjoittelua. 

Jos tässä on etsimäsi komea lenkkikaveri, odottaa Asla jo innoissaan yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Asla 31.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.