Tarmo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

1.7.2015
Tarmo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

24.6.2015
Tarmo on nimensä veroinen poika, ja pitää kyllä huolen, että tulee huomatuksi. Tarmo rakastaa huomiota ja ihmisiä, ja olisi jo ihan valmis omaan kotiin.

Tarmo on iloinen ja ihmisrakas poika, joka yrittää innoissaan keinolla millä hyvänsä saada huomion itselleen. Tarhaoloissa ihmiskontaktit ovat vähissä, joten ymmärrettävästi pienet pennut ovat välillä halkeamassa onnesta, kun joku niitä tulee rapsuttelemaan.

Tarmo kaipaa kotia, missä huomiosta ei tarvitsisi kilpailla. Monen kymmenen pennun joukosta erottuminen on hankalaa, mutta Tarmo on siihen keinot löytänyt. Nyt kun poika vielä huomattaisiin sivuilta muiden pentujen joukosta. Kuvista kun ei välity se ihana, vaikkakin tomera luonne, joka Tarmolla on.

Tarmolla on hyvin itseluottamusta, jollei jopa hiukan itsepäisyyttä, joten tulevan kodin täytyykin varautua opettamaan Tarmolle lempeästi, mutta johdonmukaisesti kotikoiran aakkoset. Tarmolla riittää vielä positiivista energiaa, mutta tarhaelämä on pennulle rankkaa. Toivottavasti Tarmo löytäisi pian oman kodin, jotta tarhaelämä ei lannistaisi liiaksi tätä energistä poikaa. Tarmosta saa varmasti vuosiksi eteenpäin uskollisen ystävän, joka osaa arvostaa omaa perhettä, hyviä ruokapatoja sekä pehmää petiä. Tarmo on valmis hyppäämään autoon ja ottamaan suunnan kohti Suomea.

Tarmosta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Tarmo 13.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.