Juno

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

7.6.2014
Juno sai kodin Viipurista.

19.4.2014
Vaalea kaunotar ja hassukorva Juno tulee reippaasti muiden pentujen kanssa tervehtimään tarhavieraita. Avoin ja iloinen tyttö toivoo pian pääsevänsä omaan kotiin!

Juno on aurinkoinen tyttö, joka lähestyy meitä häntä heiluen ja pieni kieli lipoen. Tyytyväisenä se ottaa vastaan rapsutukset ja kellahtaakin samantien selälleen aurinkoon nautiskelemaan ihanista huomionosoituksista. Juno vaikuttaa suht rauhalliselta ja mukavalta pennulta, jolle toivoisikin pian oman kodin löytyvän.

Junosta kasvanee keskikokoinen tyttö, ja uuden omistajan on syytä muistaa, että nuori ja menevä koira tarvitsee riittävästi liikuntaa ja muita mielenkiintoisia virikkeitä, jotta se saa purkaa energiaansa oikein. Junosta olisi varmasti myös johonkin koiramaiseen harrastukseen kuin harrastukseen. Mikäli tässä voisi olla juuri sinun kauan etsimäsi ystävä, odottaa Juno yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.