Hilja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

3.1.2015
Pienen Hiljan elämä päättyi ennen kuin oli kunnolla alkanutkaan. Kylmyys ja ripuli veivät siitä voiton.

23.12.2014
Hilja on kovin kaunis ja suloinen tyttö eikä neitosen luonteessakaan mitään vikaa ole. Sosiaalinen ja iloinen Hilja toivoisi kovasti, että joku ihana ihminen huomaisi sen!

Hilja ja Huippu, pienet sudenpennut, hylättiin juuri ensimmäisten lumisateiden aikaan Irinan tarhalle. On vaikea ajatella, miksihän nämäkin suloiset sisarukset on kylmästi jätetty oman onnensa nojaan, mutta nyt niillä on ainakin mahdollisuus löytää omat, kunnolliset kodit Suomesta käsin.

Hilja on veljensä tavoin iloinen ja mukava pentu, joka nauttii iloisena tarhavieraiden seurasta. Huomion keskipisteenä on ihana olla, mutta valitettavasti onni on lyhytaikainen. Irinan tarhalla odottaa omaa kotia valtava määrä hylättyjä pentuja, ja tarhavieraista pitäisi riittää kaikille. Hilja ole mikää riiviö, mutta silti mukavan reipas ja utelias pentu, joka tutkii ja nuuhkii tarkasti rapsuttelijat päästä varpaisiin.

Hiljalla olisi yksi toive ylitse muiden: oma koti. Ihan mihin kotiin tahansa ei Hiljakaan kuitenkaan halua muuttaa, mutta ei tyttö mitään mahdottomuuksia vaadi. Hiljan toivomuslistalla on ihminen, joka jaksaa kärsivällisesti totuttaa tyttöä uuden elämän ihmeellisyyksiin ja kotikoiran tavoille. Ongelmista selvitään yhdessä eikä koiraystävästä hankkiuduta eroon elämänmuutoksen, kuten eron tai muuton, vuoksi. Jos olet miettinyt asiat läpi ainakin sataan kertaan ja varma siitä, että pystyt sitoutumaan Hiljaan koko sen loppuelämäksi, odottaa Hilja innoissaan jo yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.